Inte blogga

Jag tänkte bara titta in på bloggen en snabbis och säga att jag inte orkar blogga idag. Vi skiter i faktumet att jag bloggar just nu. 

Reklam eller ett tecken?

 
Jag är inte beroende. Jag måste faktiskt inte, jag kan sluta precis när jag vill.

Hilda goes positiv (på riktigt den här gången)

Vad härligt livet är!  Det är fredag, det är underbart skönt ute, solen skiner, vi ska ut, jag är snygg och jag älskar allt och alla just nu.  Vi har bara ett prov kvar tills sommarlovet, och sommarlovet kommer närmare och närmare för varje sekund. Jag önskar att alla kunde vara lika glada som jag är just nu, tänk i vilken underbar värd vi skulle leva i då... 
 
Om en liten stund bär det av till samhället för att marshmallows och sådant för vi ska nämligen grilla. Vi kommer sitta vid en sjö och mysa och ha det super duper skönt.  Under tiden kan ni som inte har sätt "långt ifrån perfekt" göra det.

Jag är hon blonda bitchen!

Kemi

Nu har jag varit jätte duktig! Jag har nämligen pluggat en liten stund. Usch, imorgon har jag ett stort prov i kemi, för er som är intresserade. Fast vet ni? Det är det näst sista provet vi gör innan sommarlovet. På tal om sommarlovet så är det bara 2veckor kvar. Gissa vem som längtar? 
Förresten bär det av till Göteborg den 16:e juni med mina så kallade kompisar. Vi ska åka till Liseberg! Det ska bli extra spännande, eftersom att det är vårt första resa med övernattning utan att någon av våra föräldrar som är med. Vi får se hur det kommer att gå.  Det känns lite farligt att släppa iväg oss fyra till en sådan stor stad som Göteborg.  Vi har i alla fall varandra, precis som att det skulle vara någon tröst.  

Nej, nu ska jag försöka plugga in det sista!

Min älskade kemi




Självklart kan jag inte lära mig något utan skivade bananer.


Gillar du vinden?

Jag har varit jätte duktig idag!  Jag har nämligen börjat lite smått med en ny header, och jag har tänkt göra en helt ny design till helgen (om det inte blir fint väder). Den här kommer att bli mycket coolare än den har nu, för den jag har nu är ritigt tråkig. Problemet med mig är att jag är alldeles för lat för att greja i photoshop och sedan ägna flera timmar åt att pyssla i stil- och kodmallen, särskilt när det inte blir bra. Nej, nog om det.
 
Idag har det blåst jätte mycket ute, och vet ni? Jag älskar när det blåser! Visserligen gillar jag åska, regn (om man får vara inne) och sol för den delen också.  Nu när jag tänker efter så är det bara vinter väder jag inte tycker om!  Fast det är något speciellt med vinden! Jag gillar känslan av att det blåser så att det känns som att håret ska blåsa bort. Eller när träden viker sig och när det ser ut som det går vågor över ängarna, eftersom att vinden får gräset att vika sig.  Fast det jag gillar mest med vinder är när den blåser i seglet på min surfingbräda och det går fort som tussan framåt! 


Bild lånad härifrån .
 


Godmorgon

Nu har jag äntligen vaknat till och kommit upp ur min varma sköna säng! Det var inte det enklaste ska ni veta, eftersom att jag är riktigt seg på mororna. Nu sitter jag i alla fall och myser i min mysiga morgonrock och borstar tänderna.  Om en stund bär det av till skolan, som för övrigt kommer att vara väldigt slapp idag!
Nu ska jag gå och klä på mig!


Jag just nu. Osminkad är jag också för den delen
.  Bilden är suddig, men jag orkar inte ändra, ni vet hur min kamera är.


Jag sniffar lim, vad gör ni?



Jag sniffar lim samtidigt som jag blir tokig och grönhårig av min dator. Internet krånglar och jag kan inte ladda upp bilder! Fast nu gick det äntligen!  När det ända jag ville var att blogga slutade Internet fungera, det är verkligen typiskt. Min vanliga tur antar jag.  Eller kanske är det så att datorn fungerar precis som den ska, men limmet har gjort mig lite snurrig i huvudet. Vem vet?

Förresten så tror några kära figurer i min klass att jag går på droger. Jag räknar inte mitt kära lim som droger! De tyckte att jag var glad jämt (vilken komplimang). Haha! Fast om jag ska var ärlig, så är jag småsur ganska ofta, det är bara de som är deppiga. Eller något.



Se bara hur arg jag kan vara när datorn inte fungerar som det ska, och titta vad snett mitt finger är!

Hemma igen

Nu är jag hemma från Eksjö. Jag har haft det jätte roligt där nere! Det är alltid lika roligt att träffa släkten igen och det är super skönt att komma ifrån Degerfors ett par dagar. Jag älskar att vara i Eksjö och jag älskar sommarstugan. 
 Tråkigt nog var inte vädret det bästa, så jag har varken solar, badat eller vindsurfat, vilket är lite tråkigt. 
 Det känns som att jag har suttit i bilen hela dagen, trots att det bara tar 3h att åka ditt.  



 
Hos mormor och morfar.



Tuffaste kussinen 


Älsklings-vovven Molly


På vägen mot stugan. Jag posar i bakspgelen


Elina är Cool

Småland till helgen

Tänk att det är onsdag idag, och vi är lediga ända till söndag, otroligt skönt! 
Jag ska tillbringa helgen i sommarstugan i småland.  Sommarstuga= ingen internetuppkoppling=mycket dålig uppgradering. Jag kan inte mobilblogga från mobilen eftersom att det krånglar (jag har lärt mig hur man gör), men jag ska försöka mobilblogga!  Det betyder att det är ganska tråkigt i sommarstugan om solen inte skiner, fast jag har så klart min underbara släkt där som lysser upp dagarana..

Nu ska jag börja packa och snart ska jag och Amanda gå och hyra film.  


humörsvängningarnas drottning

Nu har jag lagt mig i min mysiga säng. Äntligen ska jag få sova!  
Dagen har bjudit på otroliga humörsvängningar, men som tur är tror jag bara det berör mig själv och ingen annan. Det är konstigt, ena sekunden är jag glad och jag skrattar, nästa gråter jag och vill bara förvinna. Livet känns lätt och allt känns jätte bra, sedan gnager massor med påminnelser och tankar upp i huvudet och jag känner för att sova i en månad Jag tänker motvilligt på låten "hot & cold" när jag skriver det här. 

Just nu är jag något mittemellan, jag vet inte riktigt om jag ska vara glad eller ledsen.


Egentligen tänkte jag har någon typ av minitäving, man skulle gissa hur jag tig bilden men sedan kom jag på att det var alldelas för svårt att gissa. Jag tyckte nämnligen in kameran i munnen och tog kort. Det är något för er som har en fotoblogg!  Det är inte det lättaste man kan göra.


Nu ska jag titta på "Långt ifrån perfekt" en gång till och sedan sova.  Den finns i inlägger under för er som är intresserade. 

Långt ifrån perfekt

Whoho, äntligen ska ni få se filmen! 

När den helt vanliga tjejen "Ofelia" (som spelas av Paulina) börjar på en ny skola blir det genast problem. Hon hamnar i en klass där det går 3 riktigt hemska bitchar (som spelas av mig, amandha och Amanda) och hon hamnar genast på deras svartlista. Filmen handlar om utseendefixering, osäkerhet, mobbning, grupptryck, men trots det är den faktiskt rolig.



   
(Jag spelar Mysan, dvs. Hon blonda, klumpiga och argsinta)

Det vore jätte roligt om ni tittade på filmen och kommentarede!  

 


Hemma kl. 11 på en måndag

Nu sitter jag hemma. Nej, jag skolkar inte!
 Jag har  nämligen inställd lektion och sedan rast i 50 minuter.  Jag hade hemlängtan, så jag åkte hem. Visserligen spöregnade det ute så jag blev ganska blöt, men det var det värt!  Just nu sitter  och dricker te, lyssnar på mtv-musik och sjunger med för fult till are we human, och äter choklad. Underbart skönt, särskilt när jag vet att mina kompisar sitter och pluggar spanska.  

Nej, nu ska jag njuta av min ledighet och ringa en kompis och fråga när svenskan börjar.  Vi hörs som vanligt ikväll!

lör

Nu får jag skriva ett snabbt inlägg, för om en halv timme ska jag vara hos Amandha.  Vi ska fira hennes födelsedag och det ska bli jätte roligt!  Jag kommer antagligen att stanna där hela kvällen och jag orkar antagligen inte blogga när jag kommer, så jag får passa på nu.
Det har varit sol i Degerfors idag, så jag har invigt min nya bikini! Solen gör mig pigg trots att jaga bara har sovit 6timmar inatt. Det finns en fördel med att vara vuxen, de behöver inte sova lika mycket som vi tonåringar. Jag behöver sova ca: 10timmar varje natt för att vara pigg annars blir jag sur och grinig

Tänkte bara dokumentera att jag faktiskt har strykigt en tröja!


Sova sova sova

Oj, oj, oj, vilken rolig dag det har varit idag! Jag har varit jätte glad hela dagen, filmpremiärer gick skit bra och jag tror filmen blev omtyckt!  Nu är jag visserligen väldigt trött, så trött så att jag inte orkar gå och lägga mig.
Ikväll har vi sprungit omkring i samhället som idioter, det var jätte roligt! 
Nej, jag orkar inte skriva mer. Jag är för trött och jag måste spara på krafterna för jag måste gå upp för trappan till min säng. 

Min kamera fungerar fortfarande inte  

Imorgon smäller det

Oj, vilken skön skoldag det har varit idag. Vi har haft två riktiga lektioner idag och vi slutade klockan 13:00.  Jag har varit jätte glad i stort sätt hela dagen!  Fast jag är faktiskt nervös för imorgon, då är det premiär får våra film!  Filmen ska vissas för hela skolan på en stor bioduk i en biosalong, så varje finne kommer bli jätte stor! Det kommer i alla fall bli grymt roligt!
Varje vår har vår skola en show som vi kallar vår- showen. Där är folk med och sjunger och sådana saker. Det vissas även några filmer som eleverna har jobbat med under terminen. Så vår film kommer visas med 3 eller 4 andra.

Imorgon kommer jag antagligen ha en riktig lektion och det är gympa, så dagen kommer antagligen bli super dyper lung. Vi ska nämligen vara med på båda showerna, eftersom att vi har argumenterat med lärarna och övertygad dem att det är bäst om vi är. 

 
Kameran fungerar inte=inge bilder


Godnatt darlings

Nu ska jag alldeles strax krypa ner i mina mysiga säng. Det ska bli jätte skönt att få sova! Dagen har varit jätte bra, jag har varit i median i stort sätt hela dagen, jag tror att jag var på 2 riktiga lektioner.  Fast som tur är tycker jag att det är jätte roligt och vår film är förhoppningsvis färdig nu.  Det tråkiga är att man blir väldigt trött av att sitta framför en dator i 4 timmar, särskilt inne i median eftersom att det är väldigt dålig luft där. När vi ända pratar om skolan kan jag berätta att jag inte fick ha den muntiga redovisningen idag, vilket är lite surt, men jag får förhoppningsvis ha den imorgon! Önska mig lycka till!

Nej, nu ska jag stänga av datorn och sova. Jag måste nämligen vara pigg och glad tills imorgon!


Haha, Tajger ser väldigt onskefull ut! Han blev säkert sur när jag skulle ta kort på honom, den lille mesen.  


Färgade ögonfransarna

Vet ni vad jag har gjort nu?
Jag har gjort någon som jag aldrig har gjort förut. Nämligen färgat ögonfranarna. Eller egentligen var det inte jag som färgade, utan det sköte Pau och Amandha. Jag var orolig för att jag skulle få färg i ögonen eller att ögonfransarna skulle ramla av, men de sitter kvar än. Det svåraste var att blunda i 30minuter, jag rev halva huset när jag gick omkring och inte såg någonting.







Jag är skit nervös





Haha, vad läskig bild. Så här blev det i alla fall.


Redovisning

Nu sitter en ny duschad Hilda framför sin lilla dator och myser för fult.  Jag var så trött så jag råkade somna mitt uppe i pluggandet. Jag ska ha en stor muntlig redovisning i engelskan imorgon, så nu får vi se hur det går. Men som tur är har jag Paulina med mig, så det kommer antagligen gå super bra! Jag älskar faktiskt att ha muntliga redovisningar, jag tycker det är skit kul att prata inför folk, i alla fall när det går bra. Fast jag är alltid jätte nervös innan, trots att det bara är för min lilla klass. Jag hoppas i alla fall på att det kommer gå jätte bra!   Problemet är att de flesta i vår klass är dåliga på engelska, så de kommer inte förstå ett skit av det jag säger!  Jag har inte riktigt bestämt mig om det är en fördel eller en nackdel.  Förhoppningsvis kommer de att försöka se jätte intresserade ut och nicka ibland, så att det ska se ut som att de förstår, fast de inte gör det. Jag tror i alla fall att det är så.


Tis

Nu sitter jag och äter mellanmål!  Jag blir alltid så hungrig när jag är i skolan, så jag måste äta massor när jag kommer hem. Så nu vet ni det.
Jag kom ganska nyss hem från skolan. Usch, det var en riktigt långtråkig dag!  Jag är också lite små sur eftersom att vi kanske inte kan visa vår film på vårshowen, då den är 5minuter för lång, så vi måste korta ner den väldigt mycket. Det känns lite surt, men sådant är livet.  Fast förhoppningsvis kommer ni få se originalversionen är på bloggen, för annars blir jag sur på riktigt!

Detta är illa, jag lägger upp bilder på vad jag äter. Vad kommer härnäst? Bilder på vad jag har på mig?


Trötter!

Jag tänker inte blogga idag. Vi stutar i faktumet att jag bloggar just nu.
Jag har nämligen  huvudvärk och så är jag väldigt trött efter natten hos Amandha! Plus att jag har plugg att ta itu med! Usch, livet är hårt ibland! Typ.  

Hundvalp?

Nu har jag precis kommit hem från en fotbollsmatch. Nej, jag skojar inte och nej, jag är inte sjuk. Inte sjukare än vanligt i alla fall!  Mina så kallade kompisar tvingade med mig ditt, och jag följde med som en snäll liten hundvalp. Jag vet inte vad jag fick hundvalp ifrån, men tråkigt var det i alla fall! Jag har aldrig förstått vad det roliga är med att titta på ett gäng killar som jagar en boll som uttråkade hundvalpar. Eller jo, om killarna är snygga är det en helt annan sak!

Natten kommer i vilket fall som helst tillbringas hos Amandha. Vi ska äta ben & Jerry och för hoppnings vis ska vi vara med lite folk och ha det roligt.  Just nu sitter jag och jobbar med mitt humör, jag måste bli glad, annars är hela kvällen och morgondagen förstörd. 

Som sagt är jag ledig imorgon, så jag kommer åka till Örebro och shoppa med tjejerna. Så ni får räkna med mycket dålig uppgradering! 
 

Bild lånad härifrån, min kamera fungerar nämligen inte.


Livet leker

Klockan är 13:00 och jag har redan varit i stallet, ridit och duschat. Jag känner mig lite mer levande idag än vad jag gjorde igår!   Idag ska det bli en bra dag! 
Förresten så är jag ledig imorgon från skolan. Nej, lärarna ska inte ha studiedag/fest.
Det heter något annat, jag tror det kallas stängnings-dag eller någonting. Det kan jämföras med pokerkväll för lärarna. De förvandlar hela stora valla skolan till något som liknar las Vegas och spelar bort allt de äger och har, förutom någon lärare, för hon/han kommer komma med limousin till skolan på tisdag. Jag kan tänka mig att det blir so: läraren som vinner!  Så nu vet ni det! 



Jag kallar denna pose, för Hildas unika ailien pose.


lör

Om en lite stund ska jag åka iväg till Amandha, men först måste jag verkligen äta något. Jag har nämligen inte ätit något på hela dagen förutom frukost och lite kladdkaka.  Jag har inte häller gjort något på hela dagen. Jag har bara gått omkring utan att tänka, precis som en zombie.  Fast nu har jag vaknat till, jag har nämligen grymt ont i huvudet, det beror antagligen på att jag inte har ätit något. Jag har lite ångest eftersom att jag har slösas bort hela lördagen med att inte gör någonting, visserligen tror jag att det är nödvändigt att ha lite tråkigt ibland. Särskilt när jag vaknade med halsont.  

Nu har jag precis kladdat på lite mascara, satt i håret i en bulle, tryckt i linserna i ögonen och tvingat mamma och laga mat, så nu känner ska jag ta tag i mitt liv igen. 

Nu är maten klar, så jag ska äta (tack gode gud)! 


God natt

Jag lever än! Vilket är tur, för annars hade jag varit död. Nu är jag så pass trött så att jag tyckte det där var skit kul, fast imorgon kommer jag skämmas över mig själv, men jag har en sådan policy på min blogg, jag tar aldrig bort ett inlägg som jag en gång har publicerat Att ta bort ett inlägg är ungefär som att ta bort sin högra hand, eller någon annan viktigt del av sig själv, typ.

Annars då?
Livet leker på som vanlig!. Idag har jag haft oringterings prov, fick VG och är nöjd med det, fast det är lite surt eftersom att om jag hade sprungit en minut snabbare hade jag fått MVG.  Jag red också en grymt lång ridtur i skogen barbacka på Nadir(häst) idag. 

 Jag orkar verkligen inte gå ner för att hämta kameran, så ni stackare får inte se någon bild idag. Vi hörs imorgon för nu ska jag sova!

Tors

Nu kommer jag precis ut ifrån duschen.  Det känns som att jag inte har bloggat på jätte länge, men i själva verket bloggade jag igår. Fast jag var otroligt förbannad igår kväll, och jag hade ingen lust för att skriva ett hat-inlägg om värden. Okej, det där med värden kanske var lite överdrivet, men sur var jag!

Idag har jag varit med Amanda, och sedan har jag varit och tittat på teater. Syster-Moa hade nämligen teater premiär. Pjäsen var helt okej, den var nämligen skriven för 9: åringar så jag förstod allting.  Det ni! 


Teatergänget

Paulina är verkligen grymt duktig på att göra inbakade flätor, titta vad hon gjorde på Amandha igår!


Godmorgon

Visserligen kunde jag inte somna igår kväll, men jag är ganska pigg ändå och det är tur. Dagen kommer antagligen att bli ganska jobbig, men rolig.  Vi har massor att göra med vår film som vi håller på med i skolan, så vi måste stanna efter skolan idag igen. Filmen ska nämligen vara klar på fredag, då den ska vissas för hela skolan på en show och den måste brännas till skivor och sådant.  Jag kan förhoppningsvis visa filmen på bloggen när den är klar, men jag lovar ingenting.
 Om vi hinner klart med filmen i tid ska jag åka till Kristinehamn och hämta ut mitt leg och det kan ta ett tag, eftersom att det är ganska långt till Kristinehamn härifrån. Långt kanske är en överdrift, men det tar allt 30-45minuter med bil.


Lista på saker jag vill gära innan jag dör

Fem saker jag vill göra innan jag dör:

 Hoppa fallskärm 
Det kikas i magen bara av att tänka på det! Det är helt sinnessjukt att hoppa ut från ett flygplan! Usch, jag kommer antagligen svimma, men det är ändå något jag verkligen vill göra, eftersom att det skrämmer skiten ur mig. 

Vara med på en audition..  
...för en huvudroll på en riktigt stor/känd film eller musikal. Jag kan varken spela teater, dansa eller sjunga men det skulle vara häftig, vi struntar i faktumet att jag aldrig skulle komma med

Bjuda statsministern på middag
 
Detta känns ganska omöjligt, fast det skulle ändå vara spännande. Vi skulle kunna diskutera hästar, politik och andra mer eller mindre viktiga saker. Han/hon skulle säkert gilla min mat och det skulle säkert bli riktigt trevligt.

Vara med i Tv  
Ett stort repotars om mig skulle vara toppen. Det borde bli jätte bra! Det skulle ni gilla va?

Vara på expressens eller aftonbladats framsida:
Problemet med det är att det nästan alltid handlar om mord, våldtäkter eller bantningsmetoder så jag funderat på hur jag ska kunde vara med där. Jag kanske får bli chefredaktör på någon av tidningarna och göra några drakiska återgärder.
  

Att räcka ut tungan är nödvändigt eftersom att jag blöder på min underläpp och om jag då räcker ut tungan syns det inte. Men fråga inte vad jag gör med handen.


  
Att räcka ut tungan är nödvändigt eftersom att jag blöder på min underläpp och om jag då räcker ut tungan syns det inte. Men fråga inte vad jag gör med handen.


Godmorgon!

Ville egentligen bara säga att jag lever, så att ni inte behöver oroa er för att jag har dött eller något under nattan. Eller något. 

Måndag

Efter att jag bara har sovit i 5h i natt är jag riktigt trött. Det kändes som att jag skulle somna när jag var ute och red. Fast trots min förbannade trötthet har jag faktiskt hållit humöret uppe idag. Man kan inte vara annat än glad när det är grönt på träden och solen skiner! Jag försökte intalat mig själv att jag är pigg, men det går sådär. Det känns som att jag gäspar mer än vad jag håller munen stängd.  Nog om det!

Jag har i alla fall haft det en ganska jobbig dag, skolan var väldigt långsam och det hände ingenting speciellt.  Tack gode gud för att Nadir finns, annars hade dagen varit ganska värdelös. Om min kompis hade varit här hade hon sagt,
 "var inte så negativ" i en sådan där ganska snäsig ton, en sådan ton som varken gör en gladare eller positivare. 





Utanför mitt fönster just nu!


Hemma

Nu har jag kommit hem till lilla Degerfors igen!
Jag har haft det super skönt! Jag har fått träffa min 5 månader gamla tremänning för första gången och mina tremänningar från USA var också där.

Jag har surfat för första gången i år! Det var bara 14 grader varmt i vattnet, så det ända jag kunde tänka på medan jag windsurfade var "Jag får inte ramla i, jag får inte ramla i" men det var verkligen skit kul och jag ramlade aldrig i.
Jag har verkligen saknat det! Jag älskar lukten av vattnet och seglet, när det skvätter upp vatten på benen och när det blåser så att man får mjölksyra i armarna av att hålla i seglet!

Nu har jag tagit det lite lugnt, tre dagar med kusinerna gör en ordenligt trött, så jag kommer antagligen sova gott i natt. Det var riktigt skönt att komma ifrån Degerfors ett par dagar, fast jag har förstås saknat mina kompisar. 

(kameran har valt att jävlas med mig idag, så det blir ingen bild)


RSS 2.0