Internet-fritt!

Nu sitter jag och äter riesen i stugan! Någon som är förvånad? Över att jag äter riesen alltså. Men vadå ?
Jag är faktiskt deppig och jag behöver tröstäta! Min kära syster tog nämligen med sig mitt Internet till Öland. Det betyder att jag är strandsatt i stugan i 4dagar, utan att ha tillgång till Internet. Det gör att det blir lite svårt att blogga (mobilbloggningen kommer inte fram)!  Hela situationen gör mig lite deppig!
Just nu sitter jag på min favorit morbrors dator, (jag har bara en morbror), som jag förövrigt var tvungen att hacka lösenordet på för att komma in...
Nej, jag får helt enkelt göra det bästa av situationen! Ikväll ska jag vara barnvakt åt min lilla 4åriga kusin, det är alltid roligt! Vi får se när jag kan blogga nästa gång, förhoppningsvis blir det så snart som möjligt!



 


Morron


Tänkte bara kika en på bloggen en jätte snabbis, för att berätta att jag åker iväg till sommarstugan och Eksjö nu.  Jag kommer bara vara i 4 mindre härliga dagar, inte så kul. Pappa är lite små grinig eftersom att vi skulle ha åkt vid 11:00, men jag är lite seg, fast det är inte direkt mitt fel, om det var någon som trodde det!  



Jag tycker faktiskt att jag är lite små söt i farfars glasögon!  Tur att det finns linser!


Blogg-desing

Nu sitter jag här och känner mig super nördig. Jag håller nämligen på med att hjälpa Amanda med hennes bloggdesign. Jag vill inte direkt påstå att det är min staka sida, men jag hjälper till så gott jag kan!  Det kommer att bli super snyggt...hoppas jag.  Jag känner mig lite små hängig idag, fast det beror nog mest på att jag är trött! Det gör så att jag får huvudvärk, men det är inget som inte en Ipren kan fixa!











Idag är det en trött-dag, så jag råkade halvsomna på farmors gräsmata...


Godmorgon

Nu får jag blogga jätte snabbt. Jag har nämligen precis ätit frukost, och jag ska åka till farmor och farfar nu. Pappa tror  nämligen att jag bara är uppe och byter om, för om jag säger att jag ska blogga åker han säkert utan mig. Han fattar inte riktigt grejen tror jag. Det ska i alla fall bli kul att träffa farmor och farfar igen, jag har nämligen inte träffat dem på jätte länge!  Jag får skriva mer när jag kommmer hem, för nu ropar pappa på mig och jag måste byta om också.   


Smultron

Jag övertalade Amanda att gå och plocka smultron med mig för en liten stund sen. Sagt och gjort.  Det var faktiskt riktigt fint väder, så det var super skönt att vara ute. Det känns så somrigt att gå i solskenet och plocka smultron! Fast det var många som var övermogna, vilket känns lite degigt  Nej, nog om det!  Nu ska jag gå och städa lite i mitt rum, tror jag.  Eller så hoppar jag in i duschen...
 
Jag kände mig värsta vig...typ!


Amanda


Morron

Nu sitter jag i min morgonrock och har precis ätit frukost! Det känns som att det kommer bli en super bra dag idag. Jag vet inte riktigt varför, det bara känns så och bara för det kommer det säkert att bli det, för inställningen är  ju faktiskt jätte viktigt. Jag vet visserligen inte riktigt vad som händer idag, men ändå.  Någonstans, långt in, känns det som att jag verkligen borde städa på mitt rum, fast någon annanstans, där min vilja sitter, känns det verkligen som att jag borde ringa till Amanda.


Jag kände att jag var i behov av lite variation, så jag drack oboy istället för te till frukost!

Amanda och kusinen på o-ringen!

Natti!

Nu sitter jag hemma och skakar! Jag fryser super mycket, jag var nämligen ute i regnet för en liten stund sen. Jag orkar inte heller gå upp för att byta om, så jag löser det hela med att dricka te istället. Kvällen har varit jätte mysig. Tjejerna var här, vi åt Ben&jerry och prata om mer eller mindre viktiga saker, fast mest viktiga.  Det är en sådan tur att jag har dem. Det är dem som får mig att gå upp på morgonen, de som får mig att skratta och de jag kan prata med precis allt om.
Nej, nu sitter jag och funderar på om jag ska krypa ner i min säng och läsa ut min bok. Jag tror faktiskt att jag gör det.

Dom näst bästa killarna i värden!



Jag är inte beroende, jag kan sluta när jag vill...

Lista




Man tycker inte om svampbob eftersom att man inte förstår handlingen

När man tycket kattungar är äckliga

Man sjunger inte i duschen
 
Om man tycker att "vad-han-nu-heter-som-spelar-harry potter" är ful

Om man inte gillar choklad

När man tycket låten som vann melodifestivalen är bra

Man är rädd för kaniner

Om man tycker att disney är tråkigt

Man tror att min Pappa är smartare än kaninen

När man anser att blogga är tråkigt


Hemma

Åh vad skönt det var att få sova i min egen säng! Ja, nu har jag äntligen kommit hem från stugan! Det är super skönt att vara hemma och att träffa alla igen. Jag har inte börjat packa upp en (såklart), utan bara tömt en väska över min säng. Fast eftersom att jag skulle sova där så knuffade jag ner allt på golvet... Så jag har lite att göra nu! Fast det känns i alla fall hemtrevligt!  Nu ska jag börja göra iordning mig lite, jag sitter nämligen fortfarande i morgonrock, trots att jag har varit vaken i 2timmar.


Blandat natt babbel ;)

Usch, idag har det inte varit en bra dag! Det hela började med att jag blev väckt av ett sms, okej, det låter kanske inte så hemskt och det var det inte häller. Fast det betyder inte att jag är bästis med han som skickade det. Men skit samma! Det var i vilket fall som helst, super roligt igår kväll, på o-ringen discot alltså. Det var värdens drag och det var jätte kul folk där!  Förrsten så kommer det att bli en bra dag imorgon, för vet ni vad som händer då?
Jo, jag får äntligen komma hem till Degerfors! Att vara i Degerfors är egentligen ingen höjdare, då jag trivs mycket bättre i Eksjö. Men jag saknar alla där hemma så att det för ont!  Fast innan jag får åka hem är det som sagt släckt träff!

Det är Molly och Riesen som har hållit med vid liv idag! Jag älskar dem båda väldigt mycket, men om jag får välja så blir det allt vovven!

Kvällen

Nu är jag super taggad! Ikväll ska det partas med o-ringen folk på o-ringen discot! Det kommer antagligen att bli skit kul! Jag och Amanda har ängnat eftermiddagen åt att fixa oss, fast jag är långt ifrån klart än. Tänk vad jobbigt det är att vara tjej, fast det är såklart mycket kul också!  Tänk att vara kille och aldrig få måla naglarna!
Nej, jag har egentligen inte tid att blogga, jag måste på börja sminkningen! 

Morron

Nu sitter jag och äter frukost. Jag känner mig super seg, men jag piggnar nog förhoppningsvis till snart. Idag är det inte alls lika fint väder som det var igår, vilket är lite synd. Jag vet inte riktigt vad som kommer att hända idag, för just nu känner jag för att gå och lägga mig igen. Men det ska jag inte göra. Förresten apropå ingenting så kommer jag hem på söndag! Det är bra, fast jag hade helst velat komma hem på lördag, men då är det tydligen släktträff, som jag inte får missa. 
 

Snabbis

Nyss: Barnvakt
Nu: snabb-blogg
snart: sova/läsa
Sen: Frukost
Senare: Blogga 
 
Kännde att det dät blev det roligaste inlägget på länge!


Mer tråksnack

Nu har jag precis kommit hem till stugan och jag sitter och äter nattmacka och dricker juice. Det är super mysigt för det blåser ganska mycket ute, så det vågar, det gör att vågorna slår mot båten och det blir ett jätte härligt ljud. Egentligen känner mig lite för trött för att blogga, jag har nämligen inte sovit så mycket idag. Fast jag jag blir nog deprimerad och får självmordstankar om jag inte bloggar, så det är bäst att jag gör det ändå! Jag vet inte, men jag kanske borde ta kontak med en psykolog eller något. Eller vad tror ni? 
Nej, jag måste ligga ner nu känner jag, huvudvärk igen. Jag borde kanske ta kontak med en doktor om inte annat, få super starka järntabletter!

Trötter vs Tröttis

Nu sitter jag och slö tittar på beck. Det är sådär lagom roligt, fast det är riktigt skönt. Jag är nämligen sådär skönt trött, ni vet. Eller det gör ni kanske inte, men det är när man får vara trött och vet att man får sova snart. Det är inte skönt att vara trött klockan 3 på eftermiddagen!  Visserligen är jag trött mest hela tiden nu, men det kommer alldeles strax gå över, eftersom att jag har börjat äta järntabletter igen.  Dagen har varit hur bra som helst! Det känns som att jag har hunnit med massor, fast jag ändå inte har gjort så mycket.
Nej, nu börjar jag få huvudvärk, så jag ska gå och leta reda på en värktablett (usch, vad jag klagar).



Jag och mitt internett, i brist på annat!
(min kamera är inte här, så vi får nöja oss med underbart fina webcam-bilder)

Natti

Nu sitter jag i sommarstugan och myser igen! Jag känner mig jätte konstig, jag sover i stort sätt hela tiden och när jag  är vaken har jag huvudvärk Det är kanske bara  järn-brist, vad vet jag. Trots det så har dagens vakena timmar (som inte är så många) varit bra. Jag har sprungit omkring vid o-ringen och träffat massor med roligt folk! Det är bra, det gör att jag inte längtar hem hela tiden. Det värsta av allt är att jag inte riktigt vet när jag får komma hem, det gör det lite extra jobbigt!



Nattbabbel

Vilket jobbigt dygn det har varit! Natten var sömnlös och jag sov hela dagen, kvällen klarade jag bra, fast det var bara tack vare alla ipren jag har tryckt i mig. Huvudvärk, inget allvarligare än så. Fast nu är jag riktigt pigg och glad, men problemet är att jag borde sova nu. Det känns lite eländigt, men jag klarar mig. Kvällen har tillbringats hos morbror och kusinerna. Jag låg mest halvdöd i deras soffa och tittade på barnprogram med dem. Jag var trött.
 Jag har nog aldrig längtat hem så mycket i hela mitt liv, som jag gjorde igår natt. Jag funderade på att följa med våra gäster hem, men eftersom att Amanda är i Eksjö, gjorde jag inte det.


mys-ljus



Mitt ben, min lilla klädhög, dator, en till dator och ett bord. Jag tänkte om det var någon som inte såg det.


Vända på dyngnet lite smidigt?

Vad trött jag blir på mig själv. Ibland undrar jag om jag tänker överhuvudtaget! Vet ni vad jag har gjort? Jag vet vad jag inte har gjort iallafall. Jag kunde inte sova inatt. Jag gick upp (utan att ha sovit ) vid 8-9, åt frukost. Sedan gjorde jag det dumma, jag gick och la mig vid 11 igen och då kunde jag sova . När tror ni att jag vaknade? Jo,  kvart i fem, vissade klockan på, när man 4 åriga kusin kom in och väckte mig.  Det betyder att jag har legat sängen sammanlagt ca: 16timmar. Det gör extra ont att veta att jag bara sov 6-7 timmar av tiden. Nu längtar jag hem alldeles för mycket!
Nej, nu ska jag ta tag i mitt så kallade liv och duscha! Vi hörs säkert i natt någon gång!


Sol och o-ringen

Nu har jag precis kommit hem till stugan! Jag har varit uppe vid o-ringen. För mina mindre allmänbildade läsare kan jag berätta att o-ringen är en super stor oringteringstäving, som hålls i Eksjö i år. Det betyder att det är extra mycket (roligt)  folk i här i år! Amanda är med och tävlar, så jag kommer antagligen ägna ganska stor del av dagarna där uppe.
Idag har jag för övrigt träffat henne. Jag har saknat henne jätte mycket, så det bar kul att träffa henne! Fast det gjorde förstårs inte att hemlängtan blev mindre.  Dagen har annars tillbringats på min vindsurfingbräda och i solen! Super härligt! Det är till och med riktigt varmt och skönt i vattnet!




Solen♥


Jag funderade på att släppa ner min kära och fungerande mobil i sjön här om dagen, men eftersom att jag innerst inne tycker om den, så gjorde jag inte det. Just för tillfället har jag ingen fungerade telefon över huvud taget!


Nu är jag jätte trött, jag kunde nämligen inte somna igår kväll. Så nu ska jag krypa ner i min säng och läsa min bok! Så roliga är mina natt aktiviteter. Okej, det där lät fel, men ni försår nog...

Skit tråkigt kvälls-snack

Nu sitter jag hemma i stugan och dricker te. Det är jättemysigt här, eftersom att det är så fint ut över sjön på kvällarna! Visserligen är det ganska fint på dagarna också, men det är inte riktigt samma grej!  Dagen har tillbringats lite överallt, jag har varit här och där, men jag har ändå inte gjort något speciellt. Eller jo, jag var förresten på "Harry Potter och halvblods prinsen ". Den var faktiskt helt okej, boken var (så klart) tussen gånger bättre, fast filmen var bra ändå. 


Förrsten så kom jag på ett super smart sätt att lägga risen-pappret på under bion!

stressad

Oj, oj! Nu har jag bråttom,jätte bråttom till och med! Jag har precis kommit ut ur duschen och vi ska alldeles strax åka ner till stan.  Jag springer omkring här och håller på att fixa till mig lite, samtidigt som jag bloggar. Det är tur att jag är en tjej som kan göra flera saker samtidigt!  Jag tror att vi ska äta någonstans i stan, sedan ska jag ta med mig syster-Moa på bio och vi ska såklart titta på harry potter! Nu ropar dom på mig, så jag måsta gå!


Jag för 1 och en halv minut sen!

Hemlig kärlek

Hittills har dagen faktiskt varit riktigt bra! Solen har skinit och jag har ägntat halva dagen på stranden och läst min harry potter, jag har inte hunnit läsa ut den riktigt än. Bio-premiären på filmen är idag, fast jag kan nog inte gå på den, eftersom att jag ska antagligen åka till moster-Bodil och åka båt. Vill ni veta en sak? Jag är en riktig Harry Potter nörd!  Jag älskar böckerna, jag har säkert läst dem hur många gånger som helst, filmerna är också bra, fast Disneyfilmerna är så klart bättre!  Nu har jag inte tid att blogga längre, jag måste nämligen äta någon innan vi ska åka ut på sjön.


Just nu regnar det här, men det ska tydligen bli finnare vädrer ikväll, annars blir det lite jobbigt att åka båt!


Tjatis-Hildis

Nu sitter jag ihop krypen i soffan och myser!  Jag kan kanske inte påstå att jag har slutat längta hem, hemlängtan är kanske till och med värre idag, men nu ska vi inte klaga över det!  För jag har det kanske trots allt ganska bra! Okej, det där tog emot att skriva. Jag har det inte alls bra!  Jag är sur på mamma eftersom att hon har tvingat hit mig! Jag hatar att sitta i sommars-stug-helvetet (mitt nya gulliga smeknamn på sommarstugan) när det spöregnar ute!   Jag vill verkligen inte vara kvar här! Jag kommer att bli galen, sinnessjuk och förståns handikappad. Jag klarar inte av inte en sekund till utan tjejerna. Haha, jag låter som en bortskämd skitunge (det är jag kanske?), tänkte ni på att jag började de senaste 6 meningarna med orden "jag"? 


Jag saknar till och med min söta klädhög!

The pain is killing me...


Usch, nu är det inte ens roligt längre! Jag längtar hem så att jag har ont i magen. Jag saknar killen och tjejerna alldeles för mycket för att det ska vara bra. Det är kanske till och med dödligt! Okej, att det är dödligt förstår till och med jag att det inte är, fast det är fortfarande skadligt... Det är värst på kvällarna och nätterna ,då man har tid att tänka. Det är även jätte tråkigt att inte få göra något roligare på kvällarna än att vara hemma! Jag får snart panik av lugnet här, visserligen händer det saker konstant, fast det är en helt annan grej att vara ute och ränna omkring med tjejerna!
Imorgon åker jag förhoppningsvis till stallet. Det kan jag verkligen behöva! Det finns inget som är så underbart att bara få galoppera riktigt snabbt, det finns inget som kan få en på så bra humör som en häst som puffar dig lite med huvudet på axeln och det finns inget som gör så ont som att bli av med en häst som man verkligen är helt såld på! 

Okej, kände att det blev lite mycket hästsnack där på slutet, så jag slänger in en bild på Sally för att jämna ut det lite! 
Nu ska jag läsa Harry Potter och halvblods prinsen, måste nämligen hinna läsa ut den innan film-premiären på den. Fast jag måste läsa super fort eftersom att jag precis har börjat.



Turist-Hilda ?

Nu får jag blogga super duper snabbt, för att mitt batteri på datorn håller på att dö och smart som jag är så ligger laddaren uppe hos mormor och morfar! Nu sitter jag nämligen hemma i stugan och har det sådär lagom lång tråkigt. Vi har fortfarande gäster här, vilket är kul, för då hinner jag inte längta hem. Jag tror att vi ska åka ner till stan om en liten stund, det ska bli roligt eftersom att Eksjö är en såndan grymt söt sommarstad, fast det brukar vara fult med turister, särskilt från Tyskland. Jag vet inte om jag också räknas som turist här i Eksjö! Jag brukade vara här nästan varje helg som liten och jag är fortfarande här jätte ofta, jag bor här halva somrarna och hela min släckt kommer här ifrån, så är jag en turist här?


Tänk om?

Nu sitter jag och tittar på Ratatouille. Ni vet Disneyfilmen, som handlar om en råtta som vill bara en kock?
Vill ni veta en hemlighet? Jag älskar barnfilmer, särskilt Disney, de är nästan alltid mysiga och gulliga! Fast jag tycket visserligen att de gamla disney var bättre, men ändå.  Jag tror till och med att jag tycker bättre om dom filmerna nu, än vad jag gjorde när jag var liten. Det här är faktiskt lite otäckt! Det kanske är så att jag egentligen är lite outvecklad, jag är kanske egentligen som en 5åring i huvudet Det skulle förklara ett och annat... 






Saknade

Nu är jag i sommarstugan igen. Jag sitter här helt själv och myser framför brasan, det ända som saknar är en kopp te och lite trevligt sällskap och då menar jag inte mamma och pappa. Jag är redan i behov av att prata med någon i min egen ålder, någon som tänker någorlunda lika som jag, någon som jag kan titta på andra filmer än "Pippi" tillsammans med, utan att den frågar vad varannat ord i filmen betyder.  Fast det kanske är bra att jag får sakna tjejerna lite, det gör att jag inte tar dem för givet och jag lär mig uppskatta dem på ett annat sätt. I vanliga fall träffas vi fyra nästan varje dag, vi gör nästan allt tillsammans, men ändå blir vi sällan osams på riktigt! Fast det häftigaste med oss är att vi är så grymt olika. Vi borde egentligen inte kunna vara kompisar!




Seg söndag i Ekeryd

Nu sitter jag uppe i Ekeryd, okej, det säger kanske inte er så mycket!  Ekeryd är gården där mormor & morfar bor (ja, jag har bara massa lantisar till släktingar). Förutom att jag har huvudvärk, pga av sömnbrist, så är det faktiskt bra med mig! Det var roligt att träffa mormor och morfar igen, jag har nämligen saknat dem!  Nu ska jag ta med mig Molly (en annan hund) och gå ner till sommarstugan igen. Jag tror nämligen att vi har fått gäster nu och lite trevlig måste jag allt vara!


Gillar inte bilden och är för lat för att byta (vadå? internett är segt mitt ute i ingenstans), men här har vi i alla fall Molly!

Sleepy-kitty

Nu sitter jag och myser i min säng, med min hello kitty pyjamas och mys-sockor. Super skönt! 
Jag råkade gå halv-vilse i skogen, när jag var ute och gick med Sally(hund). Jag var inte vilse, för jag kunde nog vända och gå tillbaka samma väg igen, (tror jag...)  Jag bara gick, kom ut på en väg, som gick till en annan väg, gissade åt vilket håll jag skulle, fortsatte gå, gick lite till, men efter ett bra tag hittade jag tillsist hem.
Jag har det trots allt helt okej här! Imorgon kommer det folk hit, det är bra, för då hinner jag inte längta hem lika mycket. Fast hittills har det faktiskt gått...okej, fast jag har visserligen inte testat att sova än!



Inatt ska jag läsa ut min bok, det finns nämligen inte så mycket roligare saker att göra på nätterna här! För sova kan jag göra imorgon,


Jag fick ett behov av att visa min pyjamas också! Natten outfit, eller någo
t.Jag kanske ska börja satsa på att modeblogga ?


Hemma i Eksjö

Nu har jag kommit fram till sommarstugan, jag har till och med börjat packa upp. Det är nämligen inte lika jobbigt att packa upp som att packa ner allt ( usch, vad jag tjatar om packning). Det är mycket finare väder här, än vad det var hemma i Degerfors, solen tittar till och med fram ibland! Jag funderar seriöst på att gå i och bada, trots att det är svinkallt i luften. Jag kanske till och med surfar en sväng, fast då måste jag fixa seglet och det, men det är så jobbigt när det är kallt.



Min lilla söta kussin har redan kommit hit, och det är redan stöckigt på mitt rum här...





Lika smart som alltid!

Okej, nu ska jag vara ärlig! Inte för att jag brukar ljuga hej vilt här på bloggen, men nu ska jag vara lite extra ärlig. Klockan är snart halv 4 på morgonen och jag har inte börjat packa än.  Jag åker om 7timmar och jag ska hinna med att sova också. Hur kunde jag vara så dum att inte packa när jag skulle packa? Ibland önskar jag att jag kunde vara ordentlig och tänka steget längre. Fast bara ibland, för tro det eller ej, jag trivs ganska bra med mig själv än då! 

Nu ska jag stänga av datorn och börja packa. Om jag inte sover lite först...


 

Packeli pack pack

Nej, nu ska jag alldeles strax börja packa(till sommarstugan).  Jag hatar att packa, och saken blir inte bättre när man inte vill åka! Fast det kanske känns bättre imorgon, när jag väl kommer ditt. Vi får hoppas på det i alla fall! För just nu har jag lust att låsa in mig på mitt rum, sätta på super hög musik och vägra följa med!   Fast eftersom att jag är en sådan underbar dotter, tänker jag inte göra det! Utan jag ska följa med och se glad ut, men hämden är ljuv! Mohaha!




Jag kan inte slicka mig i näsan! Så nu vet ni det!


Hahaha, jag är alltid lika snygg, särsklit i håret!

Förresten så har jag massvis med liknade bilder i min kamera! Det brukar bli så när man ska gära något jobbigt, som att packa!
 Nej, nu ska jag verkligen börja!

Lejonkungen och barnpogram ♥

Usch, jag blev väckt av mitt alarm klockan 10 imorse, fast jag låg och halvsov i 1.5h, sådär lagom smidigt. Nu har jag precis fått i mig lite frukost och ska snart göra i ordning mig, för hur gärna jag en vill, så kan jag inte gå omkring i min morgonrock hela dagen.  Dagen ska tillbringas med att packa och förhoppningsvis vara med tjejerna och killen. Jag åker till sommarstugan imorgon och jag kommer att sakna dem jätte mycket. Det är det som är det värsta med sommaren, men jag får försöka hålla humöret uppe, det blir alldeles för jobbigt annars!


 
Jag gillar koppen och lejonkungen! 


Förrseten så tittar jag på barnpogram! Vadå?
 Jag är bara 15...

 


Natti

Nej, nu ska jag krypa ner i min varma säng och sova, det är nämligen det man brukar göra i sängar(som sagt, jag älskar min natt humor). Jag har faktiskt tänkt sätta ett alarm vid 10 eller något imorgon bitti. Det är nämligen så att jag kommer att bli med tvingad till sommarstugan imorgon(lördag), då är det bäst att vända rätt på dygnet, det är nämligen ganska jobbigt att vara vaken helt själv där. Jag kommer att längta hem otroligt mycket, jag får ont i magen bara av att tänka på det. Jag ska vara där i 2 veckor och det är verkligen inte roligt om det inte är fint väder!



Tre år gammal bild från sommarstugan, det har inte förändras mycket. Förutom att jag tror att buskarna är borta.


Hilda is in löve

Ibland är livet bra, jag fick nämligen min risen igår!


Nu är jag nyduchad igen, (har ni tänkt på att jag alltid bloggar efter att jag har duschat?).  Jag blev nämligen spring sugen förut, jag satt och hoppade upp och ner i soffan! Fast eftersom att jag fortfarande är förkyld är det inte speciellt smart att springträna, så jag gick en promenad i regnet istället. Jag var jätte blöt och kall när jag kom hem, men nu har jag tinat upp i duschen. Det var i alla fall skönt att komma ut lite, jag blev så pigg! 




riesen ♥

Nu har jag precis kommit ut ifrån duschen! Nu duschade jag faktiskt inte i en timme, utan det gick snarare på 57minuter. Vadå? Det är skönt att duscha och jag var frusen, eftersom att jag cyklade hem från Pau när det spö regnade ute! Vi skiter i faktumet att jag redan hade torkat.   På tal om ingenting, så kom jag på hur sugen jag är på "riesen" ( choklad-godis-grej).  Nu menar jag riktigt sugen! 

Nej, nu ska jag nog ringa till Amandha och fråga om jag får komma till henne, (hon bor vid ok= ställe där man kan köpa reisen)  .



Stöldsäker fickparkering?



 

Regn&Åska

Nu sitter jag och äter frukost. Det spöregnar och åskar ute, så det är super mysigt att sitta här med laptopen och mysa med en kopp te och mackor! Det är tur att jag har det mobila bredbandet, annars hade det varit lite dumt att sitta vid datorn. Det är mycket snabbare här i Degerfors, än vad det är hemma i Eksjö/sommarstugan. 
Nu ringde precis Amandha, så jag måste snart ta tag i mitt liv och bege mig av.

'
Finns det något godare än vanilj te?


Lixom?

Nu har jag varit duktig! Jag har nämligen suttit och fört över massvis med bilder från kameran till datorn, radera skit bilder och rensat på skrivbordet. Så nu är det super välstädat i min dator, i alla fall nästan!  Jag är otroligt slarvig, så man kan faktiskt inte förvänta sig att jag ska ha det välstädat omkring mig. Plus att det blir mycket hemtrevligare om det är lite
sådär lagom stökigt. Som t.ex. när mitt rum är nystädat, vågar jag knappt gå in där.  Hur hemtrevligt är det lixom? Nej, precis.




Förresten så hade Paulina tråkigt förut, så hon sysselsate sig med att förstöra mina naglar.  
(prästkragen är nödvändig!)

Fast så lätt kom hon inte undan, jag förstörde hennes också. 



Men nu ska Paulina komma hit, så jag måste kasta mig in i duschen en snabbis!


Morron

Jag är verkligen inte någon morgonperson! Jag vaknade vid elva av att jag hostade jätte mycket, sedan kunde jag inte somna om. Enda sen dess har jag gått omkring här hemma som ett gäspande spöke och inte gjort något speciellt. Paulina kommer nog hit snart, om det inte vore för henne skulle jag antagligen inte ens gå upp!  Det är en himla tur att hon finns, annars hade jag varit som en vampyr, som bara var vaken på natten. Fast det är en annan grej om det är sol ute, det blir mycket lättare att gå upp då och man blir gladare!   



Det sitter en gubbe vid vår sommarstuga och spökar!


Har jag sagt att jag älskar natten ?

Nu sitter jag och äter nybakta bullar och tittar på scrubs, med en snarkande katt bredvid mig!  Jag kom ganska nyss hem från Paulina. Okej, nu ljög jag! Jag gick från Paulina vid elva.  Men jag var tvungen att gå förbi min gamla skola och sitta på en gunga en stund. Det var alldeles för skönt ute för att gå hem och det är jobbigt att vara ensam. Visserligen var jag ensam ute också, men ni fattar skillnaden.  




Jag satt och tittade igenom alla egypten bilder förut, och usch vad jag saknar det! 

Godmorgon!

Jag vet inte riktigt om rubriken passar så bra, med tanke på att klockan snart är tre! Fast jag gick visserligen upp ganska nyss. Vadå? Det är sommarlov och det är super mysigt att ligga och läsa i en varm säng, när man hör regnet smattra utanför fönstret.  Jag känner mig fortfarande ganska seg, så jag skulle inte säga nej till en timmes mer sömn. Ikväll har jag bokat in en tjejkväll för flickor, det var nämligen ett tag sen sist. Plus att jag är super sugen på Ben&Jerry! 



Föresten så är jag smartast i värden och glömde stänga av kameran, så den har inget batteri. Ska lägga den på laddning nu. Det får förklara varför jag inte har någon bild.


Snabbt!

Jag tänkte bara kika in på bloggen en snabbis och berätta att jag lever och mår bra. Jag har visserligen fortfarande ont i halsen, men sågbladen är inte 15cm långa längre. Jag är inte häller lika hängig, super skönt! Det känns som att jag har sovit bort hela dagen, trots att jag bara(och bara) sov till två. Okej, nu har jag verkligen inte tid med att blogga. Jag springer omkring i trosor, med en ansiktsmask i ansiktet och ser inte riktigt klok ut. Fast det gör jag nog aldrig, men ändå!  



Surfis hildis!

Lördagsmysss


Gillar bilden!

Jag har luggigt i sängen hela dagen ! Det var inte så roligt som det kanske låter, eftersom att jag var helt ensam och jag mådde inte alls bra!  Men du håller jag på att tag i mitt liv och slutar tycka synd om mig själv! Jag äter Alvedon och ser glad ut! Tjejerna vill parta, jag vill vara med killen!  Jag har sågblad i min hals och jag älskar mitt liv!




Min nya favolåt!

Lite halv tråkiga bilder och text

Förlåt för super taskig uppdatering.



Nu sitter jag här och försöker låta bli att dö av värmen, samtidigt som jag laddar över lite bilder från rix fm festival till datorn. Det var faktiskt helt-okej-roligt där, på rix fm alltså,( för er som "inte har alla kaniner i buren").  Fast det var ett helvete att ta sig hem. Det var så mycket folk så de släppte inte in alla i bussen, så sista bussen för dagen åkte iväg utan oss. Alla var super nervösa och sura. Fast det löste sig till sist, eftersom att de satte in 2 extra bussar.  





Här har vi då Milow i egen hög person. Inte för att jag tror att han knarkar, men ändå.


Här har vi "made in sweden-Kim", han var hel skön!


Någon annan made in sweden person.


Gillar bilden!



'
Haha, jordgubbar!


Natti

Nu sitter jag och äter ostmackor och dricker oboy. Jag har kom nämligen precis hem, och jag behöver ha en nattmacka innan jag somnar! Idag har jag varit mycket piggare än igår(förgår?). Det är super skönt, det hade varit lite jobbigt annars. Jag har iallafall varit på stranden i stort sätt hela dagen, det är också rätt skönt. 

Förresten så ska jag och tjejerna åka till Karlstad imorgon och gå på rix fm. Det ska nog bli roligt, fast vi kommer antagligen gå vilse, eftersom att ingen utav oss hittar speciellt bra där.  Fast det löser sig nog.   


Om ni undrar varför jag bara lägger in gamla bilder, så är det för att min kamera är urladdat. Fast jag tycker visserligen att Snifixen är rätt fin.


RSS 2.0