Tisdag

Det är tur att jag har kompisar iallafall Det är bara de som håller mig vid liv just nu.  Om inte de fanns så skulle jag antagligen bara ligga i sängen hela dagarna. Men idag så tog de med mig till Kristinehamn för att vi skulle bowla, jag vet, det är helt sjukt att åka buss i 1h för att bowla eftersom att vi har en bowlinghall här i Degerfors. Men roligt var det iallafall eftersom att jag var bäst på att bowla, okej då egentligen van jag inte, men ändå... Haha! 
Vi måste ha sätt otroligt roliga ut när vi gick omkring i en stad som ingen utav oss hittade i.
Så jag har haft en bra dag idag.
Ikväll ska jag sitta i pyjamas och mysa framför tv, det ska bli riktigt skönt.

Idag är det näst sista dagen på  2008, om någon har missat det alltså... Men det känns lite sorligt då jag hade hoppas på ett gladare år, vi får hoppas att 2009 blir underbart.

...

Jag inte alls på blogg-humör, jag har inte varit det på hela dagen, eller jag har inte varit det på ett ganska bra tag. Jag vet inte vad det är med mig, bloggen känns så meningslös. I vanliga älskar jag verkligen bloggen, det finns inget roligare att få underbara kommentarer och att få skriva av sig är verkligen skönt.   Men nu har jag ingen lust med att blogga, det kan bero på att mitt liv känns så, jag vet inte, meningslöst? 
Jag känner mig helt känslolös, jag känner ingeting, jag är inte ledsen, inte glad.
Jag orkar inte göra något roligt, saker som får mig att må bra. Jag känner mig som en zombie.
 Men det konstiga är att jag inte har ett ända j*vla problem, mitt liv är så äckligt bra, men jag mår ändå så här!
Kan någon förklara varför?
 
Jag förstår att det inte är roligt för er läsare att läsa det här, men det blir som en förklaring till att jag inte bloggar som vanligt. Och våga inte tro att jag ska sluta blogga, för det ska jag absolut inte!    


Söndag

Eftersom att mina så kallade kompisar har bjudit hem sig själva till mig så har jag precis städat mitt rum. Eller okej, städa kanske är att ta i, men jag har iallafall slängt alla smutskläder i tvätten och så har jag damsugit upp lite glasskärvor som låg utspritt på mitt golv. Så nu kan man faktiskt  vara här inne!  

Nu är det bara tre hela dagar kvar av 2008. Så ska jag avslöja mitt nyårslöfte:

Mitt nyårslöfte är att jag ska se de bra sidorna hos folk istället för de dåliga. När jag träffar en person så ser jag oftast bara de dåliga sidorna, så jag missar de bra. Det blir liksom som en spärr när jag ska t.ex träffa nya personer. Det finns förstås undantag, t.ex om jag vill bli kompis med någon.
Så jag hoppas verkligen att jag lyckas med det, jag har en känsla av att det kommer bli svårt. Ni får önska mig lycka till!

Annars så hoppas jag på att 2009 ska bli ett allmänt gladare år, och att jag ska lära mig värdesätta det jag har!


Lördag

Åh, jag mår så bra idag! Jag får sova hur länge jag vill, jag får göra precis vad jag vill, och det bästa av allt är att solen skiner.  Jag blir så glad och pigg när det är fint väder ute, jag älskar det!  Imorse eller egentligen var det för 10min sedan var jag ute och gick en liten promenad.

Idag har jag ingeting planerat förutom att jag ska ha singstar kväll med tjejerna, det ska bli super roligt om man räknar bort faktumet att jag kommer att förlora.   

Senare ska jag berätta om mina nyårslöften, eller egentligen är det inte löften utan mer grejer som jag vill ändra på. Men det får vänta en liten stund, men nu tror jag att jag ska sätta på mamma mia, jag gillar den filmen!

Förresten så såg jag twiligt igår! Jag håller med alla som tycker att den är bra, den är en av de bästa filmerna jag har sätt. Väldigt lik boken, förutom att jag uppfata boken som lite gladare, då jag tycker att filmen var ganska dyster, men det passa in och blev bra.

Ha det super!

Hemma igen!

Nu vaknar bloggen igen, det känns nämligen som att den har legat i koma medans jag har varit borta. Jag hoppas att ni har saknat den lite.
För nu är jag iallafall hemma, jag har haft en jätte bra jul! Det var verkligen super att träffa släckten igen!  Jag älskar julen!Men jag har varit otroligt tröt, jag kom på att det antagligen beror på att jag har slarvar med att äta mina järntabletter och då  blir jag ofta tröt. Jag äter nämligen inte kött och då måste jag få i mig lite extra järn. Men igår tog jag en järntablett i mormor & morfars medicin låda så idag känner jag mig faktiskt lite piggare. 
 
Förresten, vet nu vad jag ska göra ikväll? 
Jo, jag ska gå på Twilight! Okej jag är antagligen den sista i Sverige, men ändå. Jag har längtat ända sen Augusti, då jag läste ut den sista boken i serien. Åh, det ska verkligen bli roligt eftersom att alla säger att den är super bra! 

Nu ska jag gå och fixa mig lite,  och så har jag 90 inlägg som ska läsas på bloglovin, så jag har iallafall lite att göra tills ikväll!  

 Har ni haft en bra jul?

GOD JUL!

Om 2 timmar bär det av mot småland. Åh, jag är lite stressad jag måste hinna med massor med saker, just nu springer jag omkring som en galning med en ansiktsmask in kletat i ansiktet. Jag måste packa, fixa naglarana, äta och fixa lite på mitt rum. Eftersom att vi firade mini-jul här så ser det ut som kriget.
Idag ska jag fira en till mini-jul, men min mosters kompisar med familj, det är ofta riktigt roligt. För se om det kommer någon tomte redan då.

Imorgon är det äntligen den efterlängtade julafton. Det är lite synd att det inte är snö, men vi klarar oss. Det ska bli otroligt mysigt! åååh jag längtar så!

Det här är antagligen det sista inlägget jag kommer skriva innan annandag jul, om jag inte hittar någon dator. Så jag ska passa på att önska er alla en riktigt GOD JUL!

 

Min favorit julsång!

Dan före dopardagen

Okej, ni kan börja hata mig nu... 
Jag har redan börjat att hata mig själv, jag här nämligen inte hunnit med att blogga idag. Då är det mycket jag måste göra om jag inte hinner med min älskade blogg. Förlåt alla, jag ska försöka gott göra er! Men det kommer bli lite svår eftersom att jag åker bort imorgon eller egentligen idag och jag kommer knappt ha någon tillgång till någon dator. Hur ska vi överleva detta ?
Men eftersom att jag är stark så klarar jag antagligen det med, vi får hoppas att ni är lika starka. Haha

Idag har vi firat mini-jul, super roligt! Men Jag kommer inte berätta något mer om det nu.

Nu måste jag gå och se till så att jag får sova min säng i natt, annars kommer Amanda/Paulina ta den och jag får sova på min soffa. 


Fjärde advent

Den här söndagskvällen är mycket bättre än alla andra. Vet ni varför?
Jo, för imorgon är det måndag, men jag ska inte gå till skolan. Det är verkligen underbart att ha lov! 
Jag är nästan helt frisk, vilket är riktigt skönt!
Nu är det bara några dagar kvar till julafton, det är inte klokt vad jag längtar. Det känns nästan som att jag är 5år och fortfarande tror på tomten. Fast skillnaden är att jag längtar mer efter min älskade underbara släckt. Jag har inte träffat dem på ca:3månader, vi brukar träffas mycket oftare och på somrarna bor vi i vår sommarstuga som ligger i närheten av dem, så då träffas vi varje dag.  
De bor i en stad i norra Småland som heter Eksjö och det är ungefär 3h bilresa härifrån.

Imorgon så ska jag fira mini-jul med mina bästa tjejkompisar, det kommer att bli super! Längtar tills dess! 
På morgonen ska jag åka till Karlskoga en snabbis, jag ska nämligen till optikern. Haha, jag är kanske knäpp men jag tycker roligt att vara där. 

Varför är det så svårt att släppa taget?


Lördag


När jag vaknade i morse var jag övertygad om att jag var frisk. Jag blev så glad.  Men nu vill jag inte kalla mig själv frisk! Min hals gör fortfarande ont och jag låter som en kille i målbrottet när jag försöker pratar. Men jag tror inte att jag har lika hög feber längre, så lite bättre mår jag i alla fall.
Idag har två kompisar tagit hand om mig, det var riktigt snällt med tanke på att jag kanske inte är den roligaste att vara med.

 Ikväll ska jag antagligen titta på TV en stund, sedan ska jag försöka gå och lägga mig tidigt. För jag måste bli helt frisk tills på måndag. Då börjar julfirandet på allvar! 

När jag och min familj åt middag så hade vi en intressant diskussion om människor som är emos. Ni förstår att min pappa är väldigt intresserad  av dem och han tycker de är väldigt tuffa, medan mamma blev jätte rädd när jag skojade om att jag var tillsammans med en.

Moa (syster): Hon har jätte blonderat hår och massor med brunkräm.
Pappa: Jaha, så hon är emo?
Hilda:
Nej pappa, emos har oftast svart hår inte blont.
Pappa (helt allvarlig) : Jaså?, så hon är alltså en ome?

 Haha, fattar ni? Ome är emo bak och fram!


Så nu har jag kommit fram till att det inte alls är mitt fel att jag är som jag är, utan det är mina DNAn från pappa!



Fredag

Hejhopp!
Jag har precis kommit hem från skolan. Vi hade julavslutning så jag vara bara i skolan 1h 30min, väldigt skönt. Jag har mina första bertyg, jag är nöjd med dem!
Jag mår fortfarande inte så bra och jag kan knappt prata, mitt huvud känns jätte tungt och jag tror att jag håller på att dö . Men oroa er inte, jag kommer antagligen inte att dö. Eller jag hoppas på att jag inte dör, för nu har jag äntligen fått jullov!
Det är otroligt skönt,  jag kommer inte åka till skolan på hela året!  

Imorgon ska jag vakna utan någon mobil som piper,  då ska jag vara friskt och jag ska äntligen få springa
 Okej, egentligen så tror jag inte att jag kommer bli friskt tills imorgon, men man kan alltid hoppas! Och jag ska dricka massor med juice idag, och sova m
mycket, så jag blir friskt lite snabbare,

Kaninen Tajger
Visst är de underbara?


Torsdag

Jag har precis läst massor med gamla dagböcker som jag skrev när jag var liten. Haha, japp,  jag har alltid gillat att skriva.  Det var jätte roligt och läsa eftersom att jag var inte så smart när jag var liten och jag kunde verkligen inte stava.
 Som ni antagligen har märkt så kan jag fortfarande inte det. Men det är inte det som är det viktiga.. utan det viktiga är att jag blir bättre.  För det har jag! Jag har inte lika många stavfel som jag hade när jag var liten.
Jag har alltid trott att jag aldrig skulle lära mig, men jag har sätt med egna ögon att jag förbättras! 
Tänk, när jag blir 50år kanske jag är jätte duktig på att stava! Häftigt va?
   
Haha, inlägget blev lite konstigt, märks det att jag har feber?

Ondag

Nu sitter jag i mitt otroligt stökiga rum och har det lite små tråkigt.
Jag vill så gärna springa, springa riktigt snabbt och bara glömma allting ,men eftersom jag har ont i halsen så kan jag inte det, så därför är jag lite sur.  Men, men det kunde varit värre, tror jag... 
Nu sitter jag iallafall och dricker juice, för jag tänker inte bli sjuk, särskilt inte nu till jullovet. 
På tal om jul, det är bara en enda vecka kvar till julafton!  Det ska bli väldigt roligt att träffa släckten igen, jag saknar dem  otroligt mycket. 
På fredag så får jag mina första betyg, det ska bli spännande, eller det hade varit spännande om inte de flesta lärana redan hade sagt vad vi får för betyg.  Men ändå det blir kul, eller jag hoppas att det ska bli kul... 

Men nu ska jag gå och sätta på ett avsnit av Heroes.

Ha det bra!


Saknar Egypten! ♥

viktigt fakta om Hilda!

Hildas alla dåliga sidor

Jag är egentligen väldigt slarvig och ansvarslös, jag tappar alltid bort mina nycklar och andra viktiga saker ( skit, måste leta reda på min skåpnyckel tills imorgon).  Men jag har bara slarvig när det gäller saker som bara berör mig, så att ingen annan drabbas av det. 
Jag kan tycka det är roligt när folk (jag inte känner) skämmer ut sig. 
 Jag tycker också att det är roligt att vara lite små elak mot personer, och jag gillar att driva med folk.
Ett annat problem är att om någon skulle vara elak mot mig så brukar jag vara dubbelt så elak tillbaka.
Jag blir väldigt lätt arg. Om någon tycker något som jag tycker är dumt kan jag bli jätte sur.
Sista dåliga grejen hos mig är att jag har ett otroligt dåligt tålamod.

Jag är egentligen en väldigt hemsk människa och det värsta av allt är att jag faktiskt älskar att vara jag.!

Haha,det blev många dåliga saker!

Hildas alla bra sidor

Eftersom att det här blogginlägget kommer bli alldeles för långt om jag skriver ner alla mina bra sidor så det räcker med att skriva att jag är en underbar person.


Så nu vet ni massor med viktiga saker om mig.  Jag försår inte hur ni har klart er utan den här viktiga informationen! 
 

(Allt som står i inlägget ska man inte ta så seröst, ni får själva lista ut viket)


Tis

Hejhoppp
Hoppas att allt är som det ska! 
Själv mår jag fortfarande lite illa sen Gustavsvik (om man sväljer lite vatten kan man bli det). Men jag hade det super roligt där!  Fast jag är lite skadad nu, har ont i knäna och fötterna, det blir så om man åker rätt in i kanterna flera gånger...   
Men det är smällar man får ta. 
Har ni tänkt på att det är ett uttryck jag använder ofta? 
"Det är smällar man får ta"   Men jag tror inte att jag använder det så ofta i verkligheten utan bara här på bloggen.  Det låter faktiskt lite konstigt, men men. 


Förutom Gustavsvik  har jag inte gjort så mycket idag. Jag var hos optiken en snabbis.

Nu ska jag svara på era fina kommentarer!

Ha det bra!

Måndag

Hoppas att allt är bra med er!
Jag sitter framför min lilla dator och myser.
Idag har det varit en helt vanlig måndag och på vanliga måndagar är jag i skolan och stallet. I skolan var det riktigt slappt och skönt!  Nu ska jag berätta något väldigt konstigt.
I vanliga fall så hatar jag skolan men när vi inte har några prov, redovisningar eller något annat man måste bli klar med så är det faktiskt riktigt roligt i skolan . ( jag måste ha slagit i huvudet) 

Jag har funderat på att ha en frågestund här i bloggen. Där får ni fråga precis vad ni vill om mig, och jag kommer att svara så bra jag kan på era frågor (om de inte är för privata) .
 Vad skulle ni tycka om det ?
Jag skulle nog gilla det!  Det kanske blir till veckan, men jag lovar ingenting.  Ni får hålla ögonen öppna. ¨



Bild från förra året i branäs! ♥

Nöjd?

Som jag har nämnt tidigare så ska vi åka till Gustavsvik med skolan, eller egentligen så det är bara vår enhet som åker.  För er som inte vet vad Gustavsvik är så ska jag berätta att Gustavsvik är som ett äventyrsbad, alltså som ett badhus. 
 
Men det är flera tjejer som inte har tänkt att följa med. Anledningen är att de inte vill vissa sig i bikini för att de tycker att de är tjocka, vilket de absolut inte är. Utan de är helt normala!
De kan lika gärna säga att de inte vill följa med och bada bara för att de ser helt normala ut istället för att det ser ut som att de har anorexia.
Hör ni hur sjukt det låter?  


Jag tycker att det är hemskt att tjejer kan ha så otroligt dåligt självförtroende, vara så osäkra i sig själva.
Tänk vad bra det skulle vara om alla kunde tänka att de är fina som de är och att de duger och att de är otroligt bra!
Men om någon har bra självförtroende, nöjd med sitt utseende, så blir det ofta att folk inte gillar den personen för att den tycker om sig själv. Visst låter det sjukt?
Det är jätte bra om man gillar sig själv och sitt utseende! 

Vad tror ni det beror på?
Jag tror att det beror på många olika saker men mest grupptryck.
Om någon säger att den är tjock, vad kommer personen som är något tjockare och hör detta  tycka om sig själv efter det?  Antagligen att den är tjock, fast den inte har tyckt det innan. 
Jag tror att det är på det sättet många blir missnöjda med sig själva.


Det bästa är nog att tycka om sig själv, då tycker andra personer om sig själva

Vad tycker du?




 


Söndag

Tiden går verkligen fort, det har redan blivit tredje advent och det är bara några dagar kvar till julafton!  Det känns jätte mysigt och vi har bara en vecka kvar i skolan innan jullovet. Och den veckan kommer bli väldigt lugn, inga prov eller redovisningar utan istället ska vi  åka till Gustavsvik med skolan, ha fotbollsturnering och klassdag. Det ska bli väldigt skönt! 
  
Som ni ser så har jag designat om bloggen nu på morgonen, men jag är inte riktigt klar än. Jag måste ändra färg på texten i menyn.  Men just nu är jag så tröt på att sitta och leta i stilmalen så jag tror att jag väntar med att fixa det. 
Vad tycker ni annars om den? 
Själv är jag kanske inte super nöjd men det är inte hela värden. 




Följ min blogg med bloglovin


Lördag

Jag har precis kommit hem från Örebro. Jag har hittar massor med julklappar och så har jag köpt en klänning och en tunika till mig själv. Det var super mysigt att gå omkring i julpyntade affärer som spelade julmusik och titta efter julklappar.
Ikväll vet jag inte vad som händer, antagligen blir det bara att ta det det lite lugnt, det berhövs ju också ibland, särskilt nu när jag är jätte tröt. Det skulle vara väldigt skönt att sätta på en film och ligga och halv sova till den, men vi får se vad som händer.

Imorgon hade jag tänkt att designa om hela bloggen. Det är faktiskt lite pinsamt att jag har en sådan ful nu...
jag har tänkt att den ska vara röd och vit, men jag jobbar fortfarande på idéer och jag hoppas så klart på att ni ska ha någon bra idé. 


Tack för alla fina kommentarer!


Lördag

Godmorgon!
Hoppas att ni har sovit gott!

Jag var tvungen att gå upp väldigt tidigt i morse eftersom att jag som sagt ska åka till Örebro, bussen går nämligen vid 09:05 eller något sådant.  
Det är lite jobbigt att behöva gå upp tidigt på en lördagsmorgon, men det är smällar man får ta.  
Jag kommer antagligen komma hem ikväll och då kommer jag skriva mera. 

Ni kommer väll ihåg att det är Lucia idag?  


Fredag

Jag har äntligen börjat få lite julkänsla.
 Eftersom att det är Lucia imorgon så har vi fått se luciatåg i skolan och det är så mycket snö så det är svårt att missa att det snart är jul.
Visst är det härligt ?
Problemet är att jag bara har köpt en julklapp och det är bara 2 veckor kvar till julafton, så jag känner mig lite stressad.
 Men imorgon ska jag åka till Örebro och shoppa lite julklappar med kompisarna, det ska faktiskt bli riktigt mysigt.

Har ni fått någon julkänsla än?

Vi hörs antagligen i kväll!
Ha en bra fredag!


torsdag

Jag har just förlorat förmågan att blogga. Jag har skrivit mängder med inlägg som jag inte har publicerat, de har handlat om känslor.  Men de blir inte bra.
Jag tror att det beror på att jag inte har någon aning om vad jag känner just nu, för jag känner mig tom. Antagligen beror det på att jag är så otroligt tröt, det har varit en jätte stressig dag.

Min dag har varit väldigt jobbig. Jag har hunnit med att vara jätte arg, otroligt glad, ledsen och  besviken på vissa människor Men nu håller jag på att försöka slappna av lite men det går sådär.
 
Den här låten på miner mig om något, problemet är att jag vet inte vad...

  



Nu ska jag ut i snö ovädret och springa (smart som jag är) för att piggana till lite. 
Ha det bra!



 


Onsdag

Hoppas allt är bra med er!
Själv mår jag bra förutom att jag har jätte ont i magen, så blir det om man äter för många lussebullar under en dag...

Idag har det varit en helt vanlig onsdag, jag har haft två prov, biologi och ett engelska prov, båda gick ganska bra. Senare idag så ska antagligen plugga matte, ( om jag orkar), jag har prov på det imorgon *suckar*.
Men eftersom att jag tycker synd om mig själv så ska jag kanske springa sen eller så går jag en promenad men mina så kallade kompisar. Vi får se vad det blir.  
Jag kommer antagligen skriva något mer innan dagen är slut, men jag lovar inget.  

tack älskade Linnea

Hilda goes snygg! xD  
Haha, snygg, va?
Hur kan jag lägga ut en sådan hemsk bild på mig själv?
Jo, för att jag börjar alltid små le lite när jag ser den.

så att ingen behöver fråga


          


Lycka

Jag har funderat på en sak. Vad är lycka egentligen? Hur ska man veta om man är lycklig och hur blir man det?
Jag tror inte att en annan människa kan göra en lycklig, utan jag tror att om man vill bli lycklig så får man fixa det själv.
Om man vill bli lycklig så tror jag att man måste börja med att tycka om sig själv. Jag tror att man måste veta vad man vill, vad man är bra på och mindre bra på.  Och sedan lära sig att  tycka om den underbara personen som man är. Jag tror inte att man kan bli lycklig bara för att man har bra kompisar, familj och andra personer att älska.
Jag tror det viktiga är att älska sig själv och även personer runt omkring sig, men det viktigaste av allt är nog att man ska göra saker som man tycker om, saker som får en att må bra.
Om man hatar sig själv så tror jag inte att man kan bli lycklig, även om du älskar din pojkvän och dina kompisar.

Det är var jag tror om lycka just nu. Men med tanke på att jag bara är 14år och inte har så  mycket livserfarenhet så kommer jag kanske ändra mig.

Vad är lycka för er? Kommentera och berätta!



Nja jag tror att jag föredrar våren...

Måndag

Hoppas att allt är bra med er!
Jag har precis varit ute i mörkret och sprungit Det är inte klokt vad skönt det kan vara att springa!  Man mår så otroligt bra av det, synd att jag  börjar skolan så tidigt, annars hade jag sprungit på morgonen.  Kanska ska börja göra det på helgerna.
Idag har det varit en helt okej dag. Jag känner att jag börjar få tillbaka orken. Vilket är otroligt skönt. 
Mitt mål med den här veckan är att vara glad, skratta och le massor, man mår mycket bättre då.  Och så måste jag klara de fyra proven vi har den här veckan. Jag vet att fyra prov låter mycket, men eftersom att två är oförberedda och vi inte kan plugga till dem så känns det inte så mycket. Eller egentligen är de ju inte oförberedda med tanke på att jag vet om dem.

Visste ni att grundskolan i Degerfors är den näst sämsta i hela Sverige
Japp, det är precis vad den är. Eller 9:orna som sluta Stora valla i våras var  de 9:orna med näst sämst betyg i hela Sverige. Och det måste väll ändå bero på skolan?
Det känns jätte bra att jag går på den skolan...   
Men det konstiga är att jag trivs ganska bra. Okej, min klas är kanske inte den bästa, men de är ändå min klas så jag får väll helt enkelt leva med det.

Ha det bra!

Älskade älskade... jag?

Det är konstigt, ena sekunden mår man skit och nästa är man så glad. Jag känner mig så mycket piggare nu.
Idag har jag lärt mig en ny sak om mig själv. Eller rättare sagt: 
 jag har nog hittat tillbaka till mig själv. Jag har nog inte förståt det, men jag har nog tappad fotfästet. Jag har inte varit Hilda Persson på ett tag, jag vet inte var jag har varit.
Men jag hitta tillbaka.  Och vet ni?
Hur dåligt jag än kommer att må  så kommer jag alltid hitta tillbaka till mig själv, för jag vet precis vem jag är.
Och jag är så otroligt j*vla glad för att jag är jag.
 måste må dåligt och sedan komma över det, och komma tillbaka dubbelt så stark! ¨

Det är bara du som kan göra dig själv lycklig och ingen annan kan göra det åt dig. 

Jag hoppas att ni har saknat den glada Hilda, för nu är hon tillbaka och är mycket starkare!


söndag

Jag har inte gjort någonting idag, jag mår inte alls bra. Jag är psykiskt tröt.  Så jag sovit i stort sätt hela dagen. Men nu har jag tänkt och ta tag i mitt liv och göra något. Det är faktiskt svårare än vad det låter, eftersom jag känner mig helt förstörd. Men nu ska det bli ändring på det.
Ja, för nu håller jag på att göra iordning mig, sen ska jag göra något med Amanda och så ska jag försöka plugga lite.
Man mår faktiskt bara ännu sämre av att inte göra något.
Klockan är faktiskt bara fyra så jag hinner nog se till så att den här dagen också blir bra.

Ni betyder otroligt mycket för mig



Lördag

Just nu sitter jag vid amandhas dator och bloggar´. Egentligen så ska jag sova här i natt, men eftersom jag håller på att bli sjuk så tror jag att det är bäst att jag sover hemma inatt.  Men jag ska vara här hela kvällen, så mamma får komma och hämta mig senare.
Nu försöker Amanda & Paulina göra en pizza, jag lovar, de har inte tvättat händerna. Jag kanske är lite känslig när det gäller sånt där men det är faktiskt äckligt.  (märks det att båda mina föräldrar är hälsovårds inspektörer?).
Men nu ska jag gå och hjälpa dem och säga åt de att tvätta händerna. Haha '

Ha en bra lördagskväll!


Tamponger på fel ställe...

Hejsan!
Hoppas att ni har haft en bra fredag!
Själv mår jag toppen. Jag här nämligen varit med mina 4bästa kompisar hela kvällen, och vi har så otroligt roligt tillsammans. 
Amanda började blöda näsblod, och vi trodde det var en jätte bra ide att sätta in en tampong i näsan. Jag menar, tamponger är till för att stoppa blod.
Men jag varnar er, sätt aldrig någonsin in en tampong i näsan hur mycket näsblod ni än blöder.  För vet ni vad som händer?
Jo, tampongen sväller, det gör att det blir ett himla problem att få ut den sen.  Jag kan säga er att det inte såg så kul ut att ha en tampong som satt fast i näsan (eller det var kul, jag dog nästan av skratt) .
Men om ni skulle vara lika dumma som vi och gör det ändå, så kan jag säga att det bara är att dra, hårt. 
Amanda fick iallafall ut den tillsist.

Ha det bra!

Torsdag

Hej!
Hoppas allt är bra med er!
Själv är jag så tröt så jag tror att jag somnar nu på en gång, men jag är för tröt för att gå och lägga mig. Ser ni mitt problem?  
Jag har varit jätte duktig i eftermiddags, jag pluggade nämligen kemi och det bästa av allt är att jag kan det mästa av det!  Jag har prov på det imorgon och smart som jag är så har jag inte börjat plugga på det försten idag, men vi får se hur det går.

Vet ni vad jag mer ska göra imorgon bitti?
Jo, jag ska göra ett så kallat "maxtest", det är en sjuk sak vi gör på gymnastiken Det är meningen att vi ska göra massor med jobbiga övningar så många gånger som möjligt, T.ex armhävningar och räkna hur många vi gör och sedan skriver vi upp det, för att se hur starka vi är.
Jag vet, det är sjukt och det värsta av allt är att det ska vara jobbigt.  
Men jag har inget annat vall än att utmana Amanda och tävla om vem som är starkast. Jag lovar att jag vinner, haha.


Nu hade jag tänkt att vara lika cool som Egoina och också skriva med fet text i slutet av inlägget. 
Vi hörs imorgon igen och då är det fredag, underbar!  Ha det bra så länge!






onsdag

 Jag vill inte ha vinter, ingen snö, inget regn, ingen kyla. Jag vill kunna vara ute, utan att behöva ta på sig fem lager kläder. Tänk på somrarna när man bara kan gå ut i en kjol och ett linne! 



Ta  mig tillbaka!


Hilda goes ....

Idag hände det en jätte läskig grej på friskvården (gympan). 
Vi spelade fotboll och som vanligt fick jag bollen i ansiktet, rätt i mitt kära vänster öga.   Det gjorde otroligt ont och jag la handen på ögat och jag kände hur det bara rann tårar i det. Amanda som stod framför mig och sa: Hur gick det, får jag se?
Jag tar bort min hand och jag ser Amandas min, hon hade panik och bara backa. Jag blir försårs jätte rädd och får bilder i huveder på mitt öga helt blodigt och helt förstört.   Jag tittar ner på min hand och den är blodig ( inte så jätte mycket).
Jag säger:  Amanda, jag vill gå till spegelen.
Amanda svarar: Hilda, jag tror inte att du borde se det där.
Gissa hur rädd jag var då!
Tillsist kommer jag iallafall in i omklädningsrummet och tar papper och börjar tvätta av det lite. Jag hade tårar i hela ögat så jag var helt svart under ögat. 
Hela mitt öga var helt rödspräckligt, men det blöde inte, men det gjorde otroligt ont och det är så obehagligt att ha ont i ögat.
Men nu känns det iallafall ganska bra, jag ser, men jag tror att jag har fått ett sår på insidan av ögonlocket, det var antagligen därifrån det blöde. 
Jag hoppas bara inte ögat svullnar upp.
 
Ha det bra


Måndag

Wow, jag lever!  
jag trodde inte att jag skulle klara skolan idag, men tydligen gjorde jag det *stolt*. Ni förstår, jag har varit helt otroligt trött, grinig och sur idag, och om jag ska vara ärlig så vet jag faktiskt inte varför. Men..,ni vet ju hur vi tjejer kan vara ibland. 
 
Imorgon har jag prov i so och muntlig redovisning på engelskan. Så nu sitter jag och funderar på hur jag ska klara det utan att behöva ansträngningar mig.  För jag tänker inte plugga någonting alls idag eller inte någon annan dag häller för den delen.    
Men eftersom att jag inte kommer på någon bra ide´så kommer jag antagligen att få plugga ändå.

Det här bloginlägget får mig att låta lat och ansvarslös (inte bra)... Men det är jag faktiskt inte (hoppas jag iallafall ).
Haha!

Ha det bra & önska mig lycka till!


RSS 2.0