Lever, typ

Jag mår sådär lagom bra! Jag har ont i huvudet, eftersom att jag inte har sovit tillräckligt. Jag mår för dåligt för att sova. Fast jag lyckades somna framför en film, men jag vaknade av att jag mådde illa. Jag känner mig inte som Hilda Persson, utan mer som någon Greta Johansson.  Jag tycker synd om mig själv och jag är varm. Sådär feber varm, ni vet. Jag vill åka och bada, fast jag orkar inte gå ner för trappen. Ännu mindre, - cykla till närmsta sjö! 
Sådär, låt sympati komentarena forsa in!





Amanda och jag är bäst på att baka cupcakes! Tänkte om ni ville veta, omtänksamt va?


Bilen

Nu sitter jag i bilen och är på väg hem till Degerfors! Det är lite synd att sommarstugan ska ligga så långt hemifrån, det är nämligen ganska lång tråkigt att sitta i bilen i 3timmar. Jag tänkte om någon har missat det.  Idag har det varit en riktigt lugn dag, så nu är jag super rastlös. Det fungerar att vara i stugan ett par dagar, sedan tröttnar jag. Visserligen tycket jag jätte mycket om mina kusiner och så. Men jag behöver träffa folk i min egen åldet som jag kan prata med allt om. Mäniskor som jag inte behöver vara en bra förbild för.  Det är jobbigt att behöva tänka sig för innan man öppnar munen, så att man inte svär.  Livet är hårt, typ.

Eftersom att inlägget inte publicerades igår, pga att internett inte fungerade som det skulle, publicerar jag det nu.

Orkar inte komma på en rubrik

Nu sitter jag ute på stranden i sommarstugan och försöker undvika att bli uppäten av knott. Det går sådär. Att undvika knotten alltså, att sitta går kanska bra.   Dagen har så klart tillbringats på/i/vid sjön. Halva släckten bor också här. Inte bokstavligen så klart, de är bara här väldigt mycket! Fast det är rätt kul, så jag klarar mig. Fast nu börjar jag längta hem på riktigt. Jag kommer antagligen ligga vaken hela natten och gråta! Okej, nu överdrev jag, igen.


Jag gillar förresten att leka i webben (kan misstolkas )...




Osminkad och lika snygg som vanliigt!
Och vadå? Jag är bara 15, jag får vara omogen. Typ.


Lever än

Nu sitter jag i sommarstugan och myser med en kopp te. Jag tror att jag har fått solfrossa eller någonting i den stilen för jag fryser jätte mycket. Jag har varit ute i solen i stort sätt hela dagen, det har varit grymt skönt ute.  Fast det är synd att det ska vara så kallt ;) i vattnet, jag tror att det är 19grader eller något. Fast det är lite roligt att bada när det är så kallt. Det blir liksom någon typ av skräck blandad förtjusning, eller något.

Jag orkar inte ladda upp någon bild, internetet är för segt.


I eksjö

Jaa, vad bra, jag fick igång mitt Internet! Det fungerade nämligen inte på min så kallade dator, så jag snodde Syster-Moas.  Nu sitter jag i alla fall och myser i sommarstugan och har det halvbra. Det är super fint väder och det är alltid skönt att vara här, om man räknar bort att jag längtar hem och att min mobil har slutat fungera! Om jag inte hade mitt internett så hade jag blivit galen! Galen på riktigt alltså.  Fast jag har det rätt bra, jag är omgiven av folk som jag tycket om och jag behöver inte göra någonting alls. Jag ligger mest i solen hela dagarna och är med kusinerna Jag har faktiskt badat också, eller egentligen ramlade jag i när jag surfade, men det är nästan samma grej.


Bilder ifrån göteborg


Jätte tidigt på stationen här i degerfors (jag ser sur ut eftersom att pappa tar kortet)


Jag är tagad och glad i Halsberg, (kanske för att jag slipper pappa?)


Paulina sjunger: I beeeelive i can fly, i beeeeeeeelive I can touch the sky


För er som inte ser det, så är det där ett tåg.


Tjejerna och jag i Flum Ride


Min älskling,balder,  som jag förövrigt bara åkte 10gånger!


Amanda posar i kön till älsklingen/balder.




We are too sexy...


Tjejerna i höjdskräcken (som jag inte vågar åka, *skäms*)




Älskar bilden...typ.  Den är iaf ifrån stan!

En seg och gla´ Hilda

Tjabbadabidoo!
Jag lever än, även om jag är sådär lagom seg.  Jag har halvsovit i solen och tittar på barnpogram i stort sätt hela dagen. Det lät roligt va?  Om inte annat så var det grymt skönt.  Egentligen har jag inte tid med att blogga nu, eftersom att jag har precis tvingat pappa att köra ner mig till stallet, så han blir väll sur om vi inte åker nu. Fast det är han rätt ofta så det spelar ingen större roll. 

Jag tycket att vi är söta iaf... Typ

Hell angels

Nu sitter jag och gömmer mig för några Hell Angels killar som sitter i mitt kök och fikar med mamma och pappa! De är läskiga och har jätte stora motorcyklar! När jag ska hälsade fick jag något hej liknade svar, men så lätt lurad är inte jag, de mena egentligen: Stick din jävla unge, annars biter vi dig! Tur att jag har mitt rum att gömma mig i i alla fall, annars hade detta kunnat sluta riktigt illa. 


Det där med packa

Paulina och jag på msn;


 



Som sagt, jag SUGER på att packa! Det är värt att nämna att jag bara ska vara borta en natt!


Godmorgon

Nu sitter jag och äter frukost. Ja, jag vet att klockan är halv två!  Fast det spelar ingen roll alls, för jag har sommarlov!  Det är inte klokt vad jag älskar att vara ledig. Inte behöva göra någonting, att känna sig så himla fri.  Imorgon ska jag och tjejgänget rymma till Göteborg helt själva.  Det kommer att bli skit roligt. Vi ska så klart gå på Liseberg och jag ska åka Balder tussen gånger.  Jag hoppas bara på att det är lite folk, annars så får vi skrämma bort dem eller något. Ví ska stanna där tills på onsdag, ja inte på Liseberg så klart, utan i Göteborg, så vi hinner med massa shopping.


Party

Okej, ikväll ska det firas! Så jag har inte tid att blogga.

ÍMORGON

Så nu är jag äntligen färdig med min "att-göra-innan-skolavslutningen -lista".
Japp, imorgon har jag skolavslutning! Det ska bli super skönt, men det känns fortfarande lite konstigt. Det känns ju inte speciellt somrigt ute. Det är skit kalt och jag kommer att frysa ihjäl i min klänning.  Men ändå, jag ska vara ledig i nästan 3månader.  Det känns så himla skönt, att slippa den äckliga skolmaten, de otäcka lärarna och allt som hör plugga och prov att göra. Visserligen kommer jag sakna klassen något otroligt! Så klart kommer jag att träffa många ändå, men inte alla!  Ååh jag hoppas att den här sommaren ska bli super bra!!      


Så här såg vår tomt ut för två sommrar sedan i stugan.


Hilda är övertrött och döar

Okej, jag är övertrött! Det är roliga grejer det, när jag blir övertrött alltså. Jag gör alltid massor med dumma grejer, saker som jag aldrig annars hade gjort. Jag skämmer ut mig själv, och har skit rolig. På ett sätt hatar jag det, och på ett annat älskar jag det. Oftast älskar jag det.  Så klart.

Jag döade igenom skolan idag. För er som inte har alla hästar i stallet, betyder döade att jag var väldigt trött, seg och grinning.  Bra slut för 8:an. Nej usch, imorgon kommer det i alla fall att bli en super rolig dag.  Det lovar jag!



Bild från liseberg för ett år sedan!


Sovis-hildis

Nu kommer jag precis ifrån duschen. Jag är alltid lika smart, jag råkade stå i duschen över en timme. Vadå? Jag behövde bli ren...  Jag älskar min humor när jag är trött.   Egentligen borde jag inte blogga nu, jag borde sova istället. Jag är trött, så trött att det till och med rinner tårar ifrån ögonen. 

Imorgon blir det i alla fall en super slapp dag i skolan, vi ska städa våra skåp och spela brännboll. Det är sådär lagom roligt, men det blir ju vad man gör det till!


 
En typisk hilda-pose.


Snart sommarlov

Okej, 3 skoldagar kvar nu! Det känns lite konstigt, eftersom att jag inte längtar speciellt mycket. Jag vet att det låter helt sjukt. Förra året, precis innan skolavlutningen, vad jag helt överlycklig. Jag längtade så otroligt mycket. Men nu vet jag inte riktigt. I vilket fall som helst ska jag se till att den här sommaren blir den bästa någonsin!  

Förresten så har jag en jätte viktig sak att berätta för er, en världsnyhet.  Amanda, har skaffat en blogg!  Visst är det är det coolt? I vilket fall som helst så är hon hel knäpp, så jag tycket att ni ska ta en titt på hennes blogg, som ni hittar här. 




.
 


Jag är alltid lika snygg! 


Ny desing

Min blogg är super rosa! Man skulle nästan kunna tro att jag driver någon slags modeblogg eller något i den stilen. Fast jag tycket att den är cool, men det är fortfarande ganska tråkig.  Jag lägger kanske på lite bilder och sådan för att göra den lite roligare, men just nu orkar jag verkligen inte.


tjejkväll

Nu sitter jag och trycker i mig riesen, samtidigt som jag väntar på bättre tider. Okej, egentligen väntar jag på att Amanda ska äta klart, för då ska vi åka till Pau och äta Ben&Jerry och titta på "i taket lyser stjärnorna". Folk påstår att den ska vara bra, så jag hoppas på det. Jag hoppas också på att den är lite sorglig, för jag skulle behöva gråta lite.  Om inte annat så är glassen antagligen jätte god, problemet är att jag redan är mätt av all choklad, fast Ben & Jerry går visserligen alltid ner.




Såklart att jag stoppade kamran i munen när
jag tog bilden! Vad annars darlings?
Vad annars?
 

10 saker ni inte visste om mig

Det var jätte länge sen jag la upp "10 saker ni inte viste om mig" så jag tänkte att det var dags nu.  


•Jag har svårt för att lita på folk.

• Jag älskar att skämma ut mig och när folk tror att jag är knäpp.

• Jag tål inte folk som är som alla andra .

•  Jag vill inte börja nian, eftersom att jag kommer sakna dem gamla niorna så mycket.

• Mina tre bästa kompisar vet mycket om mig, men de vet långt ifrån allt. 

• Vi har både en sommarstuga och en gård i Småland 

• Jag har precis fått problem med att sova. 

• Jag hatar att ha uppsatt hår, pga. att jag blir öm i hårbotten. 

• Jag har VG i stort sätt alla ämnen, det finns några undantag, tex i syslöjd har jag förhoppningsvis ett stolt G 

• Jag är jätte dålig på att sjunga.


SOLEN

Okej, jag borde kanske inte börja inlägget med att skriva "Vilken underbar dag det har varit idag", så däför låter jag bli. Det har varit super skönt väder ute och det är skit tråkigt att behöva sitta i skolan, fast på gympan fick vi bada och på raserna hade vi vattenkring (ja vadå? vi går bara i 8:an).  Jag blev så blöt se det blev en stor pöl under min bänk! 
Förresten så fyller jag år imorgon! Japp den 2 juni 1994 föddes jag, så nu vet ni det!

RSS 2.0