Söndag

Nu har det redan blivit söndag, helgen går alltid så fort.
Men som tur är, så är det bara 3veckor kvar till jullovet.

Jag har precis varit ute och sprungit i mörkret (herregud, vad är felet på mig?!). Men det gick faktiskt bra, förutom att det kändes som man skulle springa på något stackars litet barn hela tiden. Fast om det skulle vara ett barn mitt ute i "ingenstans" så skulle väll ungen se mig, eller? Jag menar, barn ser och hör allt. 

Imorgon ska jag åka till helvetet(skolan) som vanligt. Och det kommer att bli en jätte tuff vecka, så det är en otrolig tur att jag är tuff då, annars hade jag antagligen dött. 
Skit, halva min klass kommer antagligen dö!!! 

Haha, vilket jaa... flummigt inlägg det blev idag då!  Men vi hörs som vanligt imorgon. 

Ha det bra! 

Lördag

Vet ni vad jag har gjort den senaste halvtimmen?
Jo, jag har försökt sätta i mina linser! Jag blir så grymt irriterad när det inte går. Okej, idag var den första gången det var svårt att sätta i dom. Eller det var inte svår, det vara bara att det att satte i de ut och in två gånger.

Idag har jag bakat pepparkakor och lussebullar, fast det blev inte så många pepparkakor, eftersom att jag råka äta upp halva degen. Men vadå? Det är ju faktiskt degen som är god, pepparkakorna smakar bara tråkigt. 

Ikväll ska jag titta på bio med tjejerna, det kommer att bli roligt!  Men nu ska jag gå och göra iordning mej.
Ha det bra!


Älsk-dag

Hejsan!
Hoppas allt är bra med er idag!  Otroligt skönt med fredag, den här veckan har gått otroligt långsamt, men nu är den äntligen slut.
Ikväll ska jag och några tjejer titta på heroes. Jag har hela sesong1  på dvd och vi ska titta på så många vi orkar. Det kommer bli hur roligt som helst, eftersom att jag älskar heroes.

I helgen så ska jag inte göra något speciellt, jag kommer att behöva plugga, plugga och plugga, men jag måste förstårs hinna med att göra något med kompisana också. 

Vi får se om vi hörs mer ikväll, men jag tror inte det!

Ha det bra!



Tors

Hej!
Hoppas att ni har haft en bra dag.
Jag har haft en vanlig dag, jag hatar vanliga dagar. Jag älskar när det händer saker runt omkring mig och idag hände det ingeting. Eller nu ljuger jag, jag var på teater i skolan.  Den handlade om utseendefixering och ät störningar m.m.  Budskapet var bra, men den själva teatern var ganska dålig. 

Just nu sitter jag och försöker plugga men som ni märker så går det inte så bra...
Jag har nämligen prov i det imorgon, men jag tycker att jag kan det mesta.  
Jag har det < grymt tufft i skolan nul. Men nu har jag bara 5prov kvar och ca:3 redovisningar innan jullovet. Men det är bara att försöka vara stark.   

Vi hörs imorgon!


Ons

Hej!
Jag börjar faktiskt börja må mycket bättre, så otroligt skönt! 

·Gissa vad jag har gjort? 
Jo, jag har varit ute och sprungit, det var kolsvart, glashalt och kalt. Men det var otroligt skönt att bara få springa, slippa känna något en liten stund.  Springa bort från villa området och in i mörkret och skogen, och det ända ljuset som fanns var från gatulamporna långt borta och något enstaka hus. 

Jag har fått klagomål på att man inte ser texten på bloggen eftersom att den är svart och bakgrunder är ljus lilla. Själv förstår jag inte riktigt, då jag tycker man ser texten hur bra som helst. Men jag undrar om det är någon annan som har tänkt på det?  Iså fall får jag ändra på det.

 Jag hoppas att ni förstår att jag tycker det är jätte bra med kritik för då vet jag vad som är bra/dåligt med bloggen.


Hilda goes positiv! (försöker)

Vet ni vad jag har kommit på?
Om man är positiv och tror att man mår bra då mår man faktisgt bra. Så då man kan alltså lura sig själv så att man känner sig bättre. Och det är något som jag behöver göra just nu...
Jag mår verkligen riktigt dåligt. Jag har ingen aning om vad det är, med något fel är det på mig (mer än vanligt, haha.)
Men nu ska vi vara lite positiva som vi sa innan, så nu ska jag bara  komma på några bra som hände idag.
*tänker*

*Idag kunde jag äta mer än igår (alltid något, eller hur?) 
* Jag hade snöbollskrig, det var lite roligt iallafall. 
* Jag har inget prov imorgon!

Okej, jag erkänner, det gick inte alls bra.  Men vadå rå? Det är inte så lätt när man har haft en njaa.. mindre bra dag.

Jag kom på en till bra sak,  Att jag har de underbaraste läsarna på jorden, fast de är för tillfället är de mindre bra på att kommentera Men det ska det bli ändring på!

Ha det bra!

Måndag

Hejsan!
Nu sitter jag och håller på att frysa ihjäl.   Det är otroligt kalt ute och det snöar, jag cyklade precis hem från skolan.
Jag gillar verkligen inte vintern och inte snö häller, eller jo det gör jag vist bara man slipper vara ute.  Det  ska vara snö på jul också, men inte en månad innan...
Japp, det är precis en månad kvar till julafton, roligt va?  Fast problemet är att jag bara har köpt en julklapp... Men det löser nog sig.

Jag tror att jag håller på att bli sjuk, jag mår inte bra, och jag har jätte svårt att äta, maten samkar ingenting. Men jag hoppas verkligen att det blir bättre snart, för jag har inte tid med att vara hemma och vara sjuk.

Men nu ska jag gå och föreberda mig för en muntligredovisning jag har imorgon, så ha det toppen!


Söndag

Hejhej!
Hur är det?
Jag vet inte riktigt hur det är med mig, jag känner mig lite konstig. Jag har ingen lust med att blogga men i vanliga fall älskar jag det, knäppt va? 
Jag tror att det är för att jag har massor att tänka på, saker som jag inte skriver i blogen om. Så förlåt för att jag inte skrev något igår.
Helgen har varit hur bra som helst, så jag tycker inte ens att det är jobbigt med att det är måndag imorgon, trots att vi har prov.  
Det kommer vara jätte tufft i skolan fram till jullovet, jag tror jag har ca 6 prov och 2 muntliga redovisningar. Fast den här veckan har jag bara två stycken prov den här veckan och en redovisning.

Jag lovar att vi hörs imorgon!




Fredag

Hej!
idag har det varit en bra dag eftersom jag var ledig från skolan.  Förlåt för att jag inte skrev igår, men jag var stressad och jag kom en vid tolv i natt. 
Det var super kul på trivselkvällen.  
Jag har sovigt i 4timmar i natt, det är ju mindre bra.  Och ikväll ska jag till Amandha och fira hennes födelsedag, det ska bli roligt men får  se hur länge jag kan hålla mig vaken...
Jag kommer antagligen att uppgradera ganska dålig nu till helgen, det beror på att jag är otroligt tröt och att jag har anat att tänka på. Men det ska nog blir bra! 

Ha det bra älsklings läsare! 

 

trivselkväll!

Hej bloggen!
Hur är det ?
Jag är lite små stressad, jag ska på trivelvkäll snart och jag måste fixa håret.
Trivselkväll är en show som skolan ordnar och det är massor med super framträdande och efter är det disco och det brukar vara super skoj.
Men nu måste jag gå & platta håret!
See you later guys!


Onsdag

Hejsan bloggen!
Hur är läget?  Med mig är det toppen. Det har faktiskt varit en hel bra dag idag, trots att min älsklings Amanda var sjuk.
Efter skolan så var det bara att hoppa på busen och åka till Karlskoga, skulle till optikern och få mina linser. Jag köpte en jacka och en bh där också.
Jag har också vunnit en design av http://sofija.blogg.se/ och det är jag super glad för eftersom att den är snygg och att jag har aldrig vunnit någon "slump tävling" i hela mitt liv.
Så snart måste jag skicka ett mail till henne men namn och så, men har ingen ide´ på ett  bra citat eller liknade men som vanligt när jag inte vet något så överlämnar jag det till er...haha. Så nu undrar jag om ni har något snabbt tips, eftersom att jag ska maila henne snart.
Jag kanske också ska ha en tävling snart, eller vad säger ni? osv, vad tycker ni att det ska bli för pris? 
Imorgon har vi en så kallad "teknik dag" och så ska vi ha trivselkväll på kvällen, det betyder att jag är ledig på fredag. Och en dag till orkar jag. =D
 
Ha det super älskade, älskade läsare!

giza pyramid :D  
En sten är ca: 1 meter hög, tänkt då hur hög den är :D

twilight

Som alla vet så kommer twilight filmen på bio nu.
Och jag har nog aldrig längtat så har mycket i hela mitt liv, okej nu ljuger jag. Jag längtade mer efter att sista boken i serien skulle komma ut, "breaking down", haha.  
Jag älskar verkligen böckerna, jag har läst alla i serien (tre har jag fått läsa på engelska). Stephanie Meyer har verkligen lyckats otrolig bra med böckerna och de sätter sig mitt i hjärtat. 

Men nu till problemet...
Jag bor i en väldigt liten stad, okej då, inte stad, samhälle och här kommer den såklart inte på bio men det räknade jag inte häller med. Men jag räkna dock med att den skulle komma till den lite större granstaden, Karlskoga Men nej, det ska den inte, iallafall inte nu. Och jag måste se den nu, nu, nu! 
Ibland hatar jag verkligen att bo i lilla degerfors och nu är det verkligen ett sådant tillfälle.
Men jag har tänkt att åka en och en halv timme med bus till örebro och titta på den, men jag har ingen aning om var bion ligger där... 


Här ska ni få se en trailer. Jag har sett den jätte många gånger så jag kan alla repliker i huvudet 
 


Tisdag

Hejsan!
Hoppas att det är bra med er!
Idag har jag varit i skolan som vanligt, det var helt okej. Men ni vet att jag är slarvig, och igår glömde jag husnyckeln hemma men då kunde jag använda extranyckeln, men jag glömde att lägga tillbacka den.  Så idag blev jag ute låst...
Haha, så jag fick åka hem till Amanda, vi hade hur roligt som helst.
Imorgon har jag två prov så jag måste plugga en massa idag, jobbigt.
På torsdag är dert trivselkväll i skolan, så då blir vi lediga på fredag, otroligt härlig.
Men nu måste jag gå och plugga!
Ha det bra!


Måndag

Heej bloggen!
Hur är det med er?
Med mig är det helt okej. Jag har hunnit med massor med saker idag, som att vara i stallet, plugga en massa och då var jag ändå i skolan till tre, och nu hinner jag till och med titta på TV, skönt va? 
I skolan idag fick jag reda på att jag inte alls har redovisning imorgon utan på tisdag nästa vecka, hur skönt som helst.

Jag har tänkt att tipsa er om ett super bra schampo & balsam.  Det är från Elvital och det heter elvital  nutri-gloss light. Det är ett biligt och det är verkligen jätte bra.
Eftersom att mitt hår är ganska tråkigt och glanslös så passar det perfekt för mig det luktar super gott. Håret blir väldigt mjukt, luftigt och super glansigt
Så det är något som jag verkligen rekommenderar!



hemskt

Hej!
Hur är det?
Med mig är det sådär, jag fick precis hört en otroligt hemsk sak. Det är så att min grannes kaniner har blivit dödade. Mina grannar har bott i deras sommarstuga under en tid men de har ute-kaniner i sitt hus här och de åker hit varje dag och tittar till dom. Men en dag så hade någon j*vla idiot skärt av nacken på en, öronen på en  och tassarna på en. Har ni hört något så hemskt? Ni vet ju vad jag tycker om djurplågeri tänkt då vad jag tycker om det här. Det värsta är att det är så nära mig också. Tack gode gud för att min kanin är inne och att katten inte går fram till någon människa
? Jag ska  ta reda på vem som gjorde det. Det måste vara någon i närheten, eller hur?

kaninen
Älskade, älskade kaninen (L)
( om ni inte har fattat det så heter han kaninen, haha)

Söndag

Godmorgon bloggen!
Hur är det med er?
jag har precis skrivit klart en uppsats om frihetsgudinnan på engelska. 
Nästa vecka har jag massor med prov, en inlämning och en muntlig redovisning. Så idag måste jag plugga väldigt mycket, hur jobbigt som helst.
Idag ska jag antagligen till stallet också, det ska iallafall bli roligt.
Igår kväll var jag som sagt på dans uppvisning den var bra och discot efter var helt okej.
Men nu måste jag vila lite och sen ska jag plugga.
Ha det bra!


Lördag

Hejsan bloggen!
Hoppas att ni har det bra!  Skönt med lördag, eller hur?
Själv har jag varit ute en liten stund, det är faktiskt helt okej väder ute, ibland kommer till och med solen fram bakom något moln. 
Vid fyra ska jag åka och titta på dans uppvisning, det ska bli jätte skoj!  
Och ikväll är det disco där, vi får hoppas att det blir super skoj.
Vi hörs senare idag!

beautiful

fredag

Hejsan!
Hoppas ni har en bra fredag kväll!
Själv sitter jag och halv sover framför tv:n. För en stund sedan så tittade jag på Systrar i jeans. En riktigt mysig film, man får både gråta och skratta.  Jag tror den gick på TV häromdagen men vi spelade in den, så jag kunde titta på den idag, bra va? 
Imorgon ska jag titta på dans uppvisning, det ska bli riktigt roligt eftersom att de är alltid så duktiga,
Nu orkar jag knappt hålla ögonen öppna längre och klockan är bara halv tio. Men vi hörs som vanligt imorgon! 
Ha det bra!

Är han inte underbar?

Fredag

Hej!
Härligt med fredag idag!
 dag hade jag beslutsångest, jag visste inte om jag skulle hänga med till sommar-stugan och släckten i Småland, eller stanna hemma och titta på Paulinas dans uppvisning. Men tillsist valde jag att stanna hemma.
Idag har det spöregnat precis hela dagen, så jobbigt. Okej, ibland kan det vara lite mysigt att ligga i sägen och lyssna på regndropparna smattra på taket. Men det är inte mysigt när man måste vara ute i regnet. Men ibland har man inget vall.   
Ikväll så ska jag nog titta på en bra film och bara ta det lugnt Får se vilken, någon som har något tips?
Vi får se om vi hörs ikväll, annars så skriver jag förstårs imorgon.
Ha en bra kväll!

öken 
Öknen.
I bussen på väg till Kairo. Ni ser att det inte alls är lika bergit
där som på sinai halvön.
Tänk vad häftigt att vakna och se solen gå upp över öknen!



d 
Vill tillbacka till värmen!

torsag

Tjabba bloggen!
Är allt bra? Själv är jag jätte tröt både psykiskt och fysiskt. Jag har nyss tränat lite hemma, lagt mest fokus på armar, rumpa, mage och rygg idag. Nu är jag helt totalt slut, jag orkar knappt trycka på tangenterna. Skit vad stolt jag är över mig nu, det är jag alltid efter jag har tränat.
Idag har det varit en super vanlig torsdag, (på torsdagar är jag alltid trött).
Provet i konsthistoria gick hyfsat.   
Just det! Jag lovade att berätta om hur Mineralpudret funka. 
Det funkade hur bra som helst. Det var lätt att ta på sig och det kändes inte alls lika kletigt som en del foundation gör. Den håller faktiskt bra också, så jag är hel nöjd.



Jag har hittat en prefekt tränings låt från Christina Aguilera. ( den är ganska gammal) 
En helt okej låt och man blir lite taggad av den när man tränar!
Var tycker du om den, komentera?

Onsdag

Hejsan bloggen!
Hur är det? 
Idag var jag som sagt hos optikern och jag fick veta att jag är närsynt vilket betyder att jag ser dåligt på långt håll. På vänster öga hade jag -1,25 och på höger hade jag -0,75 tror jag, så det var väldig skillnad på mina ögon. Fick även prova linser, det gick hur bra som helst, tycker jag. På Tisdag ska jag ditt och lära mig att göra det själv också.
När jag ändå var inne i stan så passade jag på att springa in en snabbis på HM och köpa mineral puder från Loreal Paris. Det ska ju vara så bra för hunden så det ska bli spännande att testa imorgon, så jag ska berätta mer om det imorgon. 
Eftersom att det är onsdag idag blir det (som varje onsdag) "bonde söker fru"!   
Imorgon har jag prov i konst histora, jag är seriös, konst historia, vem bryr sig?!  Men eftersom att jag vill ha bra betyg i bild så är det bara att plugga på.
Vi hörs självklart imorgon! 

surdfan Surfarn, haha, snyggt va? 
haha. Jag kan ju säga att jag inte alls vet vet jag håller på med förutom att jag surfar =)

Onsdag morgon

Godmorgon!
Idag har jag sov morgon i 40minuter, okej, inte jätte mycket men det är ändå skönt att få sova lite längre än vanligt.  
Vet ni  vad jag ska göra idag? Jag ska till optiken, jag ska skaffa linser  eftersom jag ser knappt någonting på långt håll. jag passar verkligen inte i glasögon, en del gör det, men inte jag så jag hoppas verkligen att jag får linser. Jag ska berätta i eftermiddag om hur det gick osv.  Men nu ska jag gå och borsta tänderna.
Ha en super dag!

tajger lajger 
Min älskade, älskade katt! 
 Är han inte sötast i värden?
 


Tisdag!

Hejsan!
Hur är läget? Med mig är det mycket bättre än igår iallafall... Haha. Men jag mår faktiskt hur bra som helst idag. Det varit en helt vanlig dag idag. Efter skolan gick jag hem och gjorde i ordning några limpor och te. Det var jätte gott med  vanliga limpor eftersom jag äter nästan alltid mörkt bröd så känns det så mjukt och gott. Fast mörkt bröd är självklart också gott. Jag är seriöst tråkig, är det någon som  bryr sig vilket bröd jag äter? i så fall är det bara att säga till. 
Ibland kan jag prata hur mycket som helst, om helt ointressanta saker. Fast ni som känner mig vet att jag pratar på som värst när jag längtar....   

På tall om att prata så ska jag berätta om en sak som hände när vi var i Egypten eller rättare sagt i kario, vid pyramiderna. Jag satt på en pyramid( på en sida kunde på gå upp en bit) så stod ca fem tjejer från kario och tittar på mig. De hade slöja. Och helt plötsligt säger en av dem " hello" med lite brytning  Och jag tyckte självklart att det var roligt, så jag svara. De fråga vad jag hete och svarade "Hilda". Haha fast de tyckte antagligen att det var jätte konstigt eftersom att de fråga om det flera gånger. Haha, det var faktiskt riktigt trevliga och ganska duktiga på Engelska så det gick riktigt bra att prata med de.  
Jag har förstås pratat med massor med killar från Egypten, eftersom att det är de som jobbar vid turist områdena, det var bara några få tjejer där. Så det var väldigt roligt. ( jag tror att de var där med sin skol klass och de var antagligen rika)


nilen Där har vi den berömda Nilen =)

fint ras mohamed  =)


måndag!

Hej bloggen!
Hur är det ?
Med mig är det skit! Skolan är så otroligt jobbig, inte själva skolan utan alla j*vla mänskor där. Alla är så otroligt dumma, elaka och vidriga. Vi har väldigt mycket i skolan nu och så har vi er, ni förstör så otroligt mycket! Jag orkar inte med det längre. Jag ska gå i samma klass som de tills 9:an,det kommer inte att gå, jag kommer inte orka. Jag hatar att vara i skolan på grund av er! Det finns inget bättre än att komma hem till det lagom stora gula huset. 
Okej, jag måste vara rättvis alla i klassen är inte idioter, men faktiskt de mesta. 
 
Det  här var inte alls det som jag hade tänkt  att skriva, men jag var tvungen att skriva av mig lite.
Hoppas att ni har en bättre klass än jag.

Ha det bra älskade, älsklings läsare!
vi kanske hörs ikväll!

Måndag

Godmorgon bloggen!
Sovit gott? Själv är jag faktiskt riktigt pigg för att vara en måndags morgon. Idag har jag matteprov, det kommer antagligen inte att gå bra. Vem sätter ett matteprov på en måndag egentligen? Aja, det finns inget att göra åt det nu.  
På onsdag har jag prov i konst historia, det är en viktig sak att kunna, visst? Haha. Jag har redan börjat plugga på det, ni måste hålla med om att jag är duktigt? 
Jag skjuter alltid upp läxorna så långt fram som möjligt, fast jag börjar lära mig att det inte funkar, eftersom att jag får panik kvällen innan. Eller det brukar faktiskt gå bra... Haha   
Men vi hörs snart igen! 

Ha det bäst!  


Söndag

Hejhej!
Hur är det? Med mig är det helt okej! Jag har varit hos farmor och farfar och hämtat kaninen. de tog hand om honom när vi var i Egypten. Vi stannade en snabbis vid stallet så att Nadir inte skulle vara så ensam ( hon är halt och måste stå inne).
Imorgon har jag mate prov, jätte jobbigt!
Men nu måste jag gå! Vi hörs ikväll!

Ha det bra!

f
Pyramid

Maträtt

Hejsan bloggen!
Vad gör ni? Själv har jag precis ätit Hilda´s veg. pastasås med pasta. Haha. det är faktiskt riktigt gått.  Eftersom att ni är så härliga så ska ni få receptet.

:
såsen:
*matlagnings grädde
*kryddor ( vilka man tycker är goda)
* grönsaker, t.ex lök, morot, paprika, m.m. Det viktiga är att man tycker om grönsakerna.
* smör
*salt
* mjöl

(
ta så mycket du tror att du/ni äter upp)

Pasta 


Hur gör man?

Börja med att koka upp vatten, och häll i pastan och salta.Hacka grönsakerna i mindre bittar.  Nu ska du fräsa grönsakerna, så att de får lite färg, salta lite på dem. När det är klart så kan man börja göra såsen, häll i grädden (om man vill kan man använda mjölk eller späda grädden med vatten så går det bra). Om man vill ha såsen tjockare så kan man hälla i lite mjöl och låta det koka medans man rör om. 
Nu är det bara att börja krydda så att det smakar gott, det är bra att använda mycket kryddor anars kan det smaka lite "gräddigt". Ett jätte bra tips är att ha i timjan!
 Det viktiga är att man vågar prova sig fram.

Nu är det bara att servera! 
 



Ha en bra lördag kväll! 

Lördag

Hejsan!
Först så måste jag be om ursäkt för att jag inte skrev något igår. Det var bara för att jag inte kom in på min blogg igår kväll. Igår tog jag det lugnt, tittade på en film med kompisarna.
Idag har jag faktiskt städat rummet, så det är faktiskt riktigt fint nu,
Nu hade jag tänkt att designa om bloggen, den ska vara mörk lilla, vad tror ni om det?  Jag ska också bytta header.
Nu kommer antagligen bloggen se lite konstig ut eftersom jag håller på att greja i kodningen och så .Ikväll kommer jag antagligen att skriva mer.
Ha det bra!
Hilda

torsdag!

Hej!
Är det bara jag som  tycker att det är tråkigt med att det blir mörkt så tidigt?  Jag trodde klockan var runt sju, men nej, klockan är tio i fem. Jag blir så tröt när det är mörkt också, plus att det blir kallare tidigare. Jag är  verkligen inte någon höst människa, jag vill att det ska vara sommar jämt. Om jag inte att fått åka till Egypten hade jag antagligen varit död nu.
Redovisningen gick hur bra som helst, (vad var det jag sa? Haha). Imorgon ska vi ha så kallade "gruppdiskussioner", för att vi ska få högre betyg i historia och kemi ( vi har gjort ett arbete om "Degerfors förr"). Det löser sig nog också.
Imorgon är det fredag, känner att jag verkligen behöver det, en paus från klassen. Det här känns jätte bra (inte) jag har gått i skolan i tre dagar efter lovet och känner att jag inte alls orkar med vissa!  Skit, hur ska haf klara detta?
Det är iallafall tur att ni finns!
 Nu hade jag tänkt att lade upp lite bilder från Egypten.

Hejs :D  
Här har vi då vårt hotell vid entrén, ser ni att man        
måste gå igenom en sån här grej som piper                
om man har något med metall på sig?
Men de har lättat massor på säkerheten sen vi
var där sist. Då var det mycket mer strängt.  



s

Här är då stranden, jätte fin sandstrand var det.
Det fanns även koreller på visa ställen kunde man snorkla vid.




Men det var mycket finare att snorkla i ras mohamed!
Det är då ett naturreservat, med massor med fina korall-
rev och fiskar.
Jag vid p
jag vid en pyramid.
På en sida kunde man gå upp en liten bit på den
största pyramiden, jätte coolt. Ni ser hur stora stenarna
är de är byggda av, och täck att man har gjort detta för hand
och att den är otroligt stor,
Men nu tycket jag att ni ska titta på pyramiden istället
för på mig, jag har faktiskt suttit i en bus hela natten och man
måste ha på sig fula kläder. Okej, man måste inte, men man
ska inte visa för mycket bar kropp. Och så ska det
helst inte vara tajt.



Ha det jätte bra =D

Onsdag

Hej!
Hur är läget? Hoppas att det är toppen! Med mig är det helt okej.
Jag har precis tittat lite på SO:n ska ha muntlig redovisning på det imorgon. Det kommer antagligen att gå bra eftersom att jag har haft tur med skolan det senaste taget.
Jag sitter och funderar på hur jag ska ha desingnen här på bloggen. Jag funderar på att ha mörk lilla, men vet inte. Så nu hoppas jag på att mina underbara läsare ska ha ett bra tips på hur jag ska ha det. Komentera, komentera!
Ikväll ska jag självklart titta på "bonde söker fru", I love it!  Jag ska titta på "oskyldigt dömd" också. Eftersom "hemlig källa" tipsade mig om det, haha så nu får vi hoppas på att det är bra.




Vad tycker ni om låten "pockerface" av lady gaga?






Jag tycket att den är... sådär. Melodon är bra, jag blir glad av den. Texten är dock mindre bra. Jag tycker att den blir bättre hur mer man lyssnar på den!




Kram

Lite om Egypten

Hej!
Hoppas att det är bra med er! Själv är jag väldigt tröt, det är inte så konstigt eftersom att jag kom hem runt tolv inatt.  I Egypten var det mellan 25-30 grader ute, helt perfekt.  Ni vet väl att jag har varit i Kairo? 
Om jag ska beskriva Kairo med tre ord så blir det antagligen:
* förorenad
* Kaos
* väldigt mycket folk

Men det var ändå väldigt spännande att se, särskilt pyramiderna. De är otroligt stora, det var jätte mäktigt att se!  jag har även åkt över Nilen, under suezkanalen, och så har jag så klart sett sfinxen under resan till och i Kairo. Det var bara jag och mamma som åkte till Kairo, vi åkte buss och det tog ca 7timmar. Men det kändes inte alls som 7h, vi åkte på natten så vi sov.  Det var faktiskt mysigt att åka genom öknen mitt i natten och när man vakna så gick solen upp över öknen och man började komma in i Kairo.
Jag kommer antagligen att berätta massor om resan men inte just nu.
Ha det bra så länge!

ja sfinxen
sfinxen & en pyramid. (sfinxen är större än vad den ser ut, eftersom det ligger i en grop) 
 giza 
Här har vi då de tre stora pyramiderna i Giza.
Och det är inte dimma eller dålig bildkvalite
utan det är bara för att det är så förorenat det blir suddigt,

Hemma

Hejsan!!
Nu har jag kommit hem från Egypten. Jag har haft det underbart, men jag hinner inte berätta någoting nu. Jag ska åka till skolan om en timme, har prov som jag inte änns har tittat på. Skit, men jag tänker faktiskt inte  göra det häller.
aja nu måsta jag fixa lite grejer.
Ha det bra saknaded bogg!

RSS 2.0